عدم دانلود محصولات مجازی

perforin

تازه وارد
سلام

محصولات مجازی بعد از پرداخت دانلود نمی شن و لینکی برای دانلود اونها وجود نداره

لطفا بررسی و راهنمایی کنید

ممنون

djbehrouz

تازه وارد
با سلام و احترام.

بنده نسخه 2.0.12 را آپدیت کردم ولی مشکلی که دارم اینه که پس از پرداخت با پی لاین در حال انتظار می ماند و به تائید شده تغییر پیدا نمیکند مگر آنکه بخواهم دستی اینکار را انجام بدهم.بروز رسانی با همان روشی که در سایت گفته اید انجام شده ولی وقتی به نسخه 1.6.6 برمیگردونم درست میشه چند بار هم تنظیمات را بررسی کردم و مجدد آپدیت و فعال و غیرفعال کردم اما مشکل پابرجا بود.ممنون میشم راهنمایی کنیدبا تشکر از زحمات شما

djbehrouz

تازه وارد
پس از تست و بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدم که در نسخه 2 بر خلاف نسخه 1 محصولات دانلودی پس از پرداخت توسط مشتری به صورت خودکار تغییر وضعیت نمیدهند و باید دستی پس از اینکه پرداخت صورت گرفته یا خیر تغییر وضعیت داده شود و این مورد اگر درست باشد باید به سمت افزونه دیگر برویم.فروشگاه های دانلودی زیاد داریم که احتیاج به این افزونه ها دارند و با همه ی مشخصات خوبی که این افزونه دارد ولی متاسفانه برای دانلود با این شرایطی که انجام می شود اصلا مناسب نیست

دوستان اگر کسی در این مورد میداند راهنمایی کند

در ضمن تنظیمات بارها بررسی شده و تیک قسمت دسترسی به محصولات دانلودشدنی بعد از پرداخت هم زده شده است.

و حتی در قسمت توضیحات این قسمت نوشته شده است این گزینه این امکان را می*دهد که مشتری بعد از سفارش و در حالی که سفارش در حالت « در حال انجام » است امکان دانلود داشته باشد که یعنی باید سفارش از حالت در انتظار به حالت در حال انجام تغییر پیدا کند که خودکار این موضوع انجام نمی شود و باید دستی انجام شود

با تشکر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
خیر ربطی به این موضوع ندارد. مشکل از درگاه پرداخت هست. با نسخه 2.0.12 سازگار نیست. صبر کنید. در حال بررسی هستیم

djbehrouz

تازه وارد
خیر ربطی به این موضوع ندارد. مشکل از درگاه پرداخت هست. با نسخه 2.0.12 سازگار نیست. صبر کنید. در حال بررسی هستیم
اوکی.ممنون که جواب دادید.فقط اگر لطف کنید سریع تر این موضوع بررسی شود و نتیجه اعلام شود خیلی از شما ممنون می شم

فقط اینکه برای حمایت از این سایت و این افزونه یک جایی برای حمایت مالی بود خیلی بهتر بود بنده میخوام از این افزونه حمایت مالی کنم

با تشکر

perforin

تازه وارد
به علت عدم هماهنگی درگاه پرداخت Payline الان دوتا مشکل وجود داره :

1- وقتی مشتری سفارشی رو پرداخت میکنه ایمیلی برای من نمی آید تا بررسی کنم و وقتی وارد مدیریت میشم تازه سفارش رو می بینم که در انتظار بررسی هست همچنین ایمیلی نیز برای خریدار فرستاده نمیشه !

2- سبد خرید بعد از پرداخت خالی نمی شود

ممنون میشم اگه سریع تر بررسی کنید

majid300

تازه وارد
سلاممحصولات مجازی بعد از پرداخت دانلود نمی شن و لینکی برای دانلود اونها وجود نداره

لطفا بررسی و راهنمایی کنید

ممنون
سلام دوستان خسته نباشین

من تازه پلاگین ووکامرس رو نصب کردم،نسخه وردپرسم 4.0 هستش و نسخه ماژول ووکامرس هم 2.2.7 هست...

الان مشکلی که دارم اینه که قسمت اظافه کردن محصول دانلودی کار نمیکنه و خریدار بعد از خرید نمیتونه به محصولش برسه یعنی لینک دانلود بهش داده نمیشه، در ضمن من از ماژول پرداخت پارس پال استفاده میکنم.

تا به حال افزونه ای به شکل ووکامرس ندیده بودم عالیه ولی این قسمت محصول مجازی ( دانلودی ) کار نمیکنه.

دوستان این باگ ووکامرس مرام خیلی مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید.موندم چیکار کنم.

منتظر پاسخهای خوبتون هستم

سپاس

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما یا تنظیمات رو اشتباه انجام دادید. یا افزونه ای باعث تداخل شده

در غیر اینصورت کمکی از دست ما بر نمیاد

بالا