عدم نمایش روش حمل و نقل

persianscript2023

تازه وارد
با سلام و خسته نباشید

در فروشگاه من در پنل محصولات و قسمت اطلاعات محصول، روش حمل و نقل فقط پست سفارشی یا پیشتاز رو میشه انتحاب کرد و نمیشه هر در رو با هم انتخاب کرد

باید چیکار کنم؟

با تشکر

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

قبل از ارسال تاپیک کمی انجمن را جستجو کنید جوابهای زیادی می بینید

از افزونه WooCommerce Iran Post Shipping

در مخزن وردپرس استفاده کنید کافیست در قسمت جستجو افزونه های سایت این نام رو قرار بدید و نصب کنید

موفق باشید

persianscript2023

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

قبل از ارسال تاپیک کمی انجمن را جستجو کنید جوابهای زیادی می بینید

از افزونه WooCommerce Iran Post Shipping

در مخزن وردپرس استفاده کنید کافیست در قسمت جستجو افزونه های سایت این نام رو قرار بدید و نصب کنید

موفق باشید
من از همین افزونه استفاده کردم و به این مشکل برخورد کردم. باید چیکار کنم؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

این افزونه هر دو حالت رو قرار و نشون میده نه یکی فقط موقع انتخاب یک حالت رو در دسترس میذاره

علت هم معلومه چون کاربر یا با پست سفارشی می خواد یا پیشتاز و دو تاش در یک خرید اصلا به صرفه نیست هر چند قسمت توضیحات خریدار برای همین هستش .

البته اگر هیچکدوم یا فقط یکیش رو نمایش میده باید با برنامه نویسش صحبت کنید که آدرسش در مخزن وردپرس هست

persianscript2023

تازه وارد
من از همین افزونه استفاده کردم و به این مشکل برخورد کردم. باید چیکار کنم؟
جناب ممنونم ولی متوجه نشدید

در قسمت اطلاعات محصول،  یک لیست دو گزینه ای (کامبو باکس) می باد که شامل دو گزینه پست پیشتاز و پست سفارشی است. همانطور که میدانید در لیست کامبو باکس از گزینه های موجود فقط میشه یکیش رو انتخاب کرد (بر عکس لیست باکس که میشه چند گزینه رو انتخاب کرد). بنابرین وقتی من یک گزینه مثلا پست پیشتاز رو انتخاب میکنم، در قسمت پرداخت برای مشتری، وقتی که استان رو انتخاب کرد هزینه پست پیشتاز رو حساب میکنه و به نمایش می گذاره در حالیکه خودش نمیتونه انتخاب کنه که پست سفارشی میخواد یا پیشتاز!!! یعنی هر چی من انتخاب کنم همونه!

در ویدیو آموزشی هم فقط پست پیشتاز رو نشون داد و پست سفارشی رو انجام نداد تا ببینیم این مشکل بوجود می آد یا نه

آیا تنطیماتی هست که انجام نداده باشم؟

ممنون که وقت گذاشتید و حوصله کردید

با تشکر

جاویدان

کاربر عضو
جناب ممنونم ولی متوجه نشدید

در قسمت اطلاعات محصول،  یک لیست دو گزینه ای (کامبو باکس) می باد که شامل دو گزینه پست پیشتاز و پست سفارشی است. همانطور که میدانید در لیست کامبو باکس از گزینه های موجود فقط میشه یکیش رو انتخاب کرد (بر عکس لیست باکس که میشه چند گزینه رو انتخاب کرد). بنابرین وقتی من یک گزینه مثلا پست پیشتاز رو انتخاب میکنم، در قسمت پرداخت برای مشتری، وقتی که استان رو انتخاب کرد هزینه پست پیشتاز رو حساب میکنه و به نمایش می گذاره در حالیکه خودش نمیتونه انتخاب کنه که پست سفارشی میخواد یا پیشتاز!!! یعنی هر چی من انتخاب کنم همونه!

در ویدیو آموزشی هم فقط پست پیشتاز رو نشون داد و پست سفارشی رو انجام نداد تا ببینیم این مشکل بوجود می آد یا نه

آیا تنطیماتی هست که انجام نداده باشم؟

ممنون که وقت گذاشتید و حوصله کردید

با تشکر
با سلام

دوست عزیز

افزونه ای که معرفی شد WooCommerce Iran Post Shipping رو شما با افزونه گروه ووکامرس فارسی اشتباه گرفتید . البته ما به دوستان پیشنهاد دادیم که این افزونه رو اصلاح کنند و همین مقادیر رو با مدیریت بهش القا کنند ولی چون مالکیتش در اختیار فردی دیگه است باید ایشون رضا باشند و ساختارش رو در اختیار دوستان قرار بدن

شما هم فقط فعلا همین دو افزونه رو پیش رو دارید اولی با دکمه های رادیویی و 2 حالت خودکار -  دومی دستی و تک حالته اجباری برا خریدار

گزینه سوم هم اینه که شما سفارش بدید دوستان براتون عین چیزی که می خواید رو با دریافت هزینه بنویسند

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

persianscript2023

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

افزونه ای که معرفی شد WooCommerce Iran Post Shipping رو شما با افزونه گروه ووکامرس فارسی اشتباه گرفتید . البته ما به دوستان پیشنهاد دادیم که این افزونه رو اصلاح کنند و همین مقادیر رو با مدیریت بهش القا کنند ولی چون مالکیتش در اختیار فردی دیگه است باید ایشون رضا باشند و ساختارش رو در اختیار دوستان قرار بدن

شما هم فقط فعلا همین دو افزونه رو پیش رو دارید اولی با دکمه های رادیویی و 2 حالت خودکار -  دومی دستی و تک حالته اجباری برا خریدار

گزینه سوم هم اینه که شما سفارش بدید دوستان براتون عین چیزی که می خواید رو با دریافت هزینه بنویسند

موفق باشید
میشه یه آدرس بدین برای سفارش؟

بالا