عدم نمایش منوی ووکامرس

anoshe

تازه وارد
سلام

آخرین نسخه افروزنه ووکامرس رو نصب کردم و محصول هم اضافه کردم

ولی در صفحه اصلی سایت منوی ووکامرس نمایش داده نمیشه و

به صورت پیش نمایش به صفحه فروشگاه که میرم محصول رو نشون میده ولی تصویر رو نمایش نمیده!!!

لطفا راهنمایی کنید.

با سپاس

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

از بروز برودن قالبتون و هماهنگی با وکامرس و ودرپرس جدید مطمئن بشید در صورت امکان با قالب استنفورنت یا 2016 تست بگیرید

موفق باشید

anoshe

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

از بروز برودن قالبتون و هماهنگی با وکامرس و ودرپرس جدید مطمئن بشید در صورت امکان با قالب استنفورنت یا 2016 تست بگیرید

موفق باشید
ممنون از پاسختون

این کارایی که گفتید انجام دادم ولی درست نشد!!؟؟

anoshe

تازه وارد
در ضمن فک میکنم مشکلم بخاطر این باشه:

You must be registered for see images attach

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

این خطا بیشتر بر روری لوکال نمایش داده میشه نه سرور ها اگر دارید از xamp & wamp استفاده می کنید حتما قبلش قید کنید .

ضمنا منوی وکامرس که گفتید رو باید خودتون در فهرست ها ایجاد و ثبت و ذخیره کنید ، در مورد نمایش عکس هم باید مرورگرتون رو بررسی کنید در چه حالت و ابعادی عکس نمایش داده نمیشه و اصلا شما تصویر شاخص برای محصول تعیین کردید یا خیر

موفق باشید

anoshe

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

این خطا بیشتر بر روری لوکال نمایش داده میشه نه سرور ها اگر دارید از xamp & wamp استفاده می کنید حتما قبلش قید کنید .

ضمنا منوی وکامرس که گفتید رو باید خودتون در فهرست ها ایجاد و ثبت و ذخیره کنید ، در مورد نمایش عکس هم باید مرورگرتون رو بررسی کنید در چه حالت و ابعادی عکس نمایش داده نمیشه و اصلا شما تصویر شاخص برای محصول تعیین کردید یا خیر

موفق باشید
ممنون برای پاسختون

مشکل اروری که گفتم حل شد و فهرست هم خودم درست کردم که منوی اصلی هم درست شد

افزونه ووکامرس هم نصب کردم و برای محصول هم تصویر انتخاب کردم و با همه مرورگرها امتحان کردم ولی باز متاسفانه تصویر محصول رو نمایش نمیده!!

در ضمن من از ومپ سروراستفاده میکنم

anoshe

تازه وارد
لطفاً کمک کنید من نمیتونم تصاویری که برای محصولم میزارم ببینم!!

اصلا تصاویرم نمایش داده نمیشه!!!!!!!

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

از چه قالبی استفاده می کنید و چه ورژنی ؟ آیا با قالب های دیگر مثلا 2016 یا 2015 تست گرفتید

آیا افزونه های تنظیم عکس بر روی وردپرس نصب شده دارید یا خیر ؟ مثلا Regenerate Thumbnails

آیا عکس ها در فرمت و اندازه مناسبی قرار دارند ؟ آیاعکسها در قسمت رسانه قابل مشاهده هستند ؟ ابعاد عکسها مربع باشد بهتر است مثلا 150*150

آیا با مرورگر های دیگر هم تست گرفتید ؟

ما دو بخش رسانه داریم یکی مستقل و دیگری در تنظیمات وردپرس که اندازه ها و نحوه نمایش رو نشون میده از فعال بودن و داشتن تنظیمات پیش فرض مطمئن بشید . در وکامرس هم در تنظیمات= محصولات = نمایش = هم تنظیماتی برای نمایش ابعاد هست که تیک کراپ سختشون بهتره فعال باشه .

اگر مشکل در قالب های دیگر وجود داشت بهتر است از xamp هم استفاده کنید و ببیند آیا این مشکل در آن هم وجود دارد . یک نکته دیگر اینکه بخش دیباگ وردپرس رو فعال کنید تا اگر احیانا خطا وجود دارد مشاهده کنید {بیشتر در مورد قالب پیش میاد }

نکته مهم دیگه اینکه باید ومپ شما از نسخه php 5.6 به بالا و mysql 5.6 به بالا استفاده کنید وگرنه احتمال خطا هست . این موارد در نسخه وردپرس 4.5.3 و وکامرس 2.6.1 الزامی است

موفق باشید

بالا