عدم نیاز به آدرس برای محصولات دانلودی

Mirr0r

کاربر عضو
سلام

خسته نباشید

من رو یه فروشگاه محصولا دانلودی و پستی رو در کنار هم دارم. آیا می تونم کاری کنم که فیلد های "آدرس صورتحساب" برای محصولا دانلودی نمایش داده نشه؟!

برای این کار از افزونه ووکامرس چکوت منیجر هم استفاده کردن منتها یا برای همه محصولا میذاشت یا نمیذاشت! فقط تعداد و نام فیلد ها قابل تغییر بود!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
برای دریافت پاسخ لطفا 24 ساعت صبر کنید...

نمیشه چنین کاری کرد برای محصولات...

شما اینو در نظر بگیر یک مشتری "یک محصول قابل دانلود" و "یک محصول عادی یا همون فیزیکی" خرید کرد. حالا فرم نمیدونه چیکار بکنه... نشدنیه

farsadf

کاربر عضو
ببخشید آقا محمد این کار شدنیه ولی یکم از دور و بر سیستم ووکامرس دور میشه و به اندازه ی 60 ، 70 خط کد نویسی نیاز داره.

مثلا

شما میتونید یک If تعیین کنید که بیاد ببینه اگر محصولی که از قبل شما فیزیکی بودن یا نبود آن را تعیین کرده اید ، فیزیکی هست یا نه در صورتی که هست فرم آدرس رو نمایش بده در غیر این صورت دوباره یک IF باشه که ببینه آیا هم محصول دانلودی و هم غیر دانلودی خریداری شده دوباره نمایش بده در غیر این صورت (else) هیچ چیز نمایش نده.

که این موضوع از منی که یک برنامه نویس تازه کارم بر نمیاد و شما باید هزینه بپردازید به شرکت هایی که برنامه نویس دارند و اون ها برای وردپرس شما هم چین چیزی رو طراحی کنند.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نشدنی که وجود نداره در برنامه نویسی ... من در حالت عادی برای کاربران ذکر کردم...

این شرطی که میگید درسته، اما اگر شما هردو محصول رو اضافه کنید... سیستم نمیدونه کدوم نوع فرم رو بیاره

در ضمن ووکامرس validator های خاص خودش رو داره و اینها هم باید ویرایش بشن

بالا