علت اپلود سریع در سایتهای اپلود ؟

jafar1374

کاربر عضو
سلام

تو خیلی از سایتهای ایرانی و خارجی که میخام فایلی رو اپلود کنم زمان زیادی می بره

اما تو بعضی سایتها از 10 مگ گرفته تا 100 مگ تو ی لحظه فایل رو آپلود می کنه و لینک رو میده !

می خاستم بببینم قضیش چیه ؟

سپاس

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
بستگی به سرعت اینترنت شما و بستر سخت افزاری سایت موردنظر داره!

:53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
سلامتو خیلی از سایتهای ایرانی و خارجی که میخام فایلی رو اپلود کنم زمان زیادی می بره

اما تو بعضی سایتها از 10 مگ گرفته تا 100 مگ تو ی لحظه فایل رو آپلود می کنه و لینک رو میده !

می خاستم بببینم قضیش چیه ؟

سپاس
درود...!!!

چه سایتی مثلا....هیچی سایتی برای اپلود بیشتر از سرعت آپلود خودتون استفاده نمیکنه اصلا نمیشه این مثل این میمونه که با نت 512 مخابرات بخای فایلی رو از یه سرور خاص با سرعت 20mb دانلود کنیم...!!!

شاد باشید...!!!

jafar1374

کاربر عضو
درود...!!!چه سایتی مثلا....هیچی سایتی برای اپلود بیشتر از سرعت آپلود خودتون استفاده نمیکنه اصلا نمیشه این مثل این میمونه که با نت 512 مخابرات بخای فایلی رو از یه سرور خاص با سرعت 20mb دانلود کنیم...!!!

شاد باشید...!!!
سایت مدیا فایر

الان من تو یه پست اپدیت افلاین اوست رو گذاشتم - سایز فایل 75 مگ بود و به محض شروع اپلود لینک دانلود رو به من داد

و هر فایل های دیگه رو تست کردم

بی زحمت لینک من رو تست کنید ببینید تو سیستم شما هم دانلود میشه ؟

mr.na3r

کاربر عضو
سلام برا منم خیلی عجیب بود.مثلا فایل 100 مگابایت رو که انتظار میرفت 1 ساعت آپلود بکنم تو 30 ثانیه کامل آپلود کردم.با اینکه سرعت اینترنتم هم پایین بود..البته فکر کنم بستگی به isp داره.چون بعضی isp ها سرعت آپلود خیلی بالایی دارن ولی سرعت دانلودشون معمولی هست.

jafar1374

کاربر عضو
سلام برا منم خیلی عجیب بود.مثلا فایل 100 مگابایت رو که انتظار میرفت 1 ساعت آپلود بکنم تو 30 ثانیه کامل آپلود کردم.با اینکه سرعت اینترنتم هم پایین بود..البته فکر کنم بستگی به isp داره.چون بعضی isp ها سرعت آپلود خیلی بالایی دارن ولی سرعت دانلودشون معمولی هست.
باید دلیل دیگه ای داشته باشه

چون من تو سایتای دیگه هم فایل اپلود می کنم و فایل 10 مگی دست کم 10 دقیقه طول می کشه !

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من تست نکردم ولی

اون سایت تنها لینک و میده (در ابتدای کار)

و وقتی شما صفحه رو میبندید اون سایت هنوز به فایل شما connect هست و در حال ترنسفر فایل شما!

مثل dropbox! که به محض اپلود لینک میده.ولی به سیستم کانکت هست و در حال ترنسفر

برای اطلاع از جزئیات بیشتر میتونید یک نرم افزار مدیریت پهنای باند نصب کنید و ببینید در حالی که شما کار نمیکنید چیزی داره بر فرض به سمت سایت x آپلود میشه...

بالا