علت خطای 503 چیه؟

hamzeh33

تازه وارد
2/7/18
8
0
1
بعد از نصب افزونه ووکامرس خطای 503 میده

دوستان راهنمایی بفرمایند.

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,049
306
83
38
استان تهران
با سلام دوست عزیز

احتمالا وکامرس ناقص نصب شده سعی کنید یکبار وکامرس را حذف و فقط از مخزن وردپرس نصب و فعال کنید افزونه های دیگر را موقتا غیر فعال کنید و تست بگیرید

مطمئن شوید که قالب شما هماهنگ با نسخه وکامرس و وردپرس باشد

موفق باشید

 

hamzeh33

تازه وارد
2/7/18
8
0
1
با سلام دوست عزیز

احتمالا وکامرس ناقص نصب شده سعی کنید یکبار وکامرس را حذف و فقط از مخزن وردپرس نصب و فعال کنید افزونه های دیگر را موقتا غیر فعال کنید و تست بگیرید

مطمئن شوید که قالب شما هماهنگ با نسخه وکامرس و وردپرس باشد

موفق باشید
سلام و تشکر

ووکامرس رو نصب کردم اما بعد از نصب افزونه فارسی ساز در لاین 54 یکی از فایلا خطا میده :

Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /home/netnarir/domains/netnar.ir/public_html/wp-content/plugins/persian-woocommerce/include/class-gateways.php on line 54

لطف می کنید بگید آیا باید ویرایش کنم این لاین رو؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,049
306
83
38
استان تهران
با سلام دوست عزیز

نسخه php سایت رو تغییر بدید به 7 و بالاتر و باز بررسی کنید . حتما نسخه آخر فارسی ساز رو نصب کنید .

یک نکته مهم اگر از افزونه های شمسی ساز استفاده می کنید موقتا آنها را غیر فعال کنید تست بگیرید

موفق باشید