عوض کردن فهرست اصلی

mili1374

کاربر عضو
سلام من یه مشکلی دارم این هست که وقتی یه فهرستی درست میکنی در فهرست اصلی سایت بعد که براش زیر مجموعه باز می کنی اون زیر مجموعه ها به زیر خود عنوان میره به جلوی عنوان نمیره کسی میتونه کمک کنه اینم سایت

:46:

amirkashani

کاربر عضو
سلام شما باید کد روبرو رو

.nav li ul ul {
margin: -30px 0 0 180px;
}​
کد:
تو مسیر پیدا کنید و با کد پایین جایگزین و نمایید

margin: -44px 201px 0 180px;
}​
کد:
.nav li ul ul {
امیدوارم که مشکلت حل بشه

mili1374

کاربر عضو
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون مرسی که زحمت کشیدی آقا ردیف شد :36: :69: فقط چه چیز دیگه اینکه اولین ردیف سایت که مشکی هست اون هم همین مشکلو داره لطف مکنی این هم راهنمایی کنی و اینکه چرا توی ادرس بار خود مرورگر هنوز اسم سایت شده در صورتی که من اسم دادم بهش

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amirkashani

کاربر عضو
در مورد نوار فهرست بالا روبرو رو تو همون استایل پیدا کن

#top .nav li ul ul {

• margin: -34px 0 0 180px;
}
کد:

با این جایگزین کن

کد:
[FONT=Consolas][COLOR=#888888][COLOR=#222222]#top .nav li ul ul[/COLOR][/COLOR] {

[/FONT]

[LIST]
[*][COLOR=#C80000]margin[/COLOR]: -45px 180px 0 183px;
[/LIST]
[FONT=Consolas]}[/FONT]

در مورد اسم سایت هم شما کش مرورگرت رو پاک کن و بعد دوباره ببین الان تیتر سایتت هست فروشگاه ونوس

امیدوارم که کارت ردیف بشه

mili1374

کاربر عضو
در مورد نوار فهرست بالا روبرو رو تو همون استایل پیدا کن

#top .nav li ul ul {

• margin: -34px 0 0 180px;
}
کد:

با این جایگزین کن

کد:
[FONT=Consolas][COLOR=#888888][COLOR=#222222]#top .nav li ul ul[/COLOR][/COLOR] {

[/FONT]

[LIST]
[*][COLOR=#C80000]margin[/COLOR]: -45px 180px 0 183px; 
[/LIST]
[FONT=Consolas]}[/FONT]

در مورد اسم سایت هم شما کش مرورگرت رو پاک کن و بعد دوباره ببین الان تیتر سایتت هست فروشگاه ونوس

امیدوارم که کارت ردیف بشه

خیلییییییییییییییییی ممنون عالب بود و کار کرد ;) میشه لطف کنی آی دی یا یا چیزی که در ارتباط باشیم رو به من بدی ؟

mili1374

کاربر عضو
فقط یه چیز دیگه این محاسبه ی قیمت که لیست استان های دیگه رو میاره چرا نمیشه قیمت بهش داد مثلا تو سبد خرید یه محصول 5000 تومانه و بعد از اینه استان مثلا تهران رو انتخاب کرد یه قیمت بده البته بپرسه که پست سفارشی پیشتاز یا پیکی برای تمام استان ها داشته باشه همچین قابلیتی داره؟

amirkashani

کاربر عضو
این مشکلتون رو اینجا بررسی کنید ووکامرس چنین امکانی رو نداره البته این افزونه ای که اینجا گفته رو خودم امتحان نکردم امتحان کنید شاید درست بشه

بالا