فارسی سازی ورد پرس

mostafa98

کاربر عضو
سلام طاعات و عبادات شما مقبول درگاه حق

من سايت رو به طور خودکار بالا آوردم زبان انگليسي(وردپرس) براي فارسي کردنش

زبان فارسي رو تو پوشه زبان ريختم صفحه ورود به مديريت سايت فارسي شد

ولي هنوز خود ورد پرس به زبان انگليسي هستش . زبان فايل config رو فارسي کردم

موقع سيو ارور زير رو داد بايد چيکارکنم.(متاسفانه مشکل من بعد از آپلود وردپرس فارسي

متصل کردن هاست به پي اچ پي ماي ادمين{اميدوارم درست گفته باشم} هست به اينجاي

کار که ميرسم... نمي دونم بايد چيکار کنم لطفا راهنمايي بفرماييد. لطفا نگید وردپرس فارسی رو نصب کن

ارور فارسي کردن فايل config موقع سيو

Warning: ftp_put() [function.ftp-put]: Can't open that file: Permission denied in /home/files/public_html/1/includes/filesystem.inc.php on line 684

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

فایل مورد نظر سطح دسترسی مناسب رو نداره سطح دسترسی رو روی 755 قرار بدید....

پیروز باشید.

mostafa98

کاربر عضو
درود...فایل مورد نظر سطح دسترسی مناسب رو نداره سطح دسترسی رو روی 755 قرار بدید....

پیروز باشید.
سلام ممنون از شما بابت پاسخ سریع(من تازه کارم)لطفا راهنمایی بفرمایید دقیقا باید چیکار کنم

با احترام

alidl

تازه وارد
سلام طاعات و عبادات شما مقبول درگاه حقمن سايت رو به طور خودکار بالا آوردم زبان انگليسي(وردپرس) براي فارسي کردنش

زبان فارسي رو تو پوشه زبان ريختم صفحه ورود به مديريت سايت فارسي شد

ولي هنوز خود ورد پرس به زبان انگليسي هستش . زبان فايل config رو فارسي کردم

موقع سيو ارور زير رو داد بايد چيکارکنم.(متاسفانه مشکل من بعد از آپلود وردپرس فارسي

متصل کردن هاست به پي اچ پي ماي ادمين{اميدوارم درست گفته باشم} هست به اينجاي

کار که ميرسم... نمي دونم بايد چيکار کنم لطفا راهنمايي بفرماييد. لطفا نگید وردپرس فارسی رو نصب کن

ارور فارسي کردن فايل config موقع سيو

Warning: ftp_put() [function.ftp-put]: Can't open that file: Permission denied in /home/files/public_html/1/includes/filesystem.inc.php on line 684

سلام

فکر می کنم این توضیحات انشاءا... کافی باشه:

0.اول همه ی فایل های وردپرسی که نصب کردین رو توی یه پوشه بگذارین تا با این وردپرسی که تو زیر آپلود می کنین قاطی نشه البته اگه خواستین میتونین پاکشون کنین چون با روش زیر نیازی به دانلود و آپلود دوباره ی وردپرس نیست و وردپرس مستقیما از طرف سرور توی هاستتون کپی میشه

1.ابتدا این فایل: ( ) رو دانلود کنید بعد فایل رو باز کنید و داخلش یک فایل پی اچ پی هست بعد اون فایل پی اچ پی رو داخل هاستتون آپلود کنید(حجمش خیلی کمه:97 بایت!) بعد از آپلود مرورگرتون رو باز کنید و اون فایل رو فراخوانی کنید(توی آدرس بار مرورگر آدرس اون فایل رو وارد کرده و اینتر رو بزنید)(به این آدرس برین:example.com/copy.php) بعد از این کار به کنترل پنل هاستتون برین و فایل مننجرش رو بیارین بعد میبینین یک فایل زیپ به نام wordpress-3.4.1-fa_IR.zip اونجا هست ،اون فایل رو باز کنید(Extract) بعد با فایل مننجر هاستتون فایل wp-config رو ویرایش کنید و بعد از ویرایش ورد پرس رو با رفتن به example.com/wp-admin/install.php نصب کنین

=======================================================================

البته راجع به مشکلتون می تونین از کنترل پنل هاستتون به فایل مننجر هاستتون برین و بعد روی فایل یا پوشه مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه ی

Change Permissionsرو انتخاب کنید و بعد سطح دسترسی اش رو طبق این عکس: ( ) تغییر بدین

*پی نوشت:البته دسترسی فایل wp-config رو بعد از نصب کامل وردپرس انجام بدین تا درصورت اشتباه واردکردن اطلاعات دیتابیس ، امکان ویرایش اون فایل وجود داشته باشه!

=======================================================================

این لینک ها رو هم بخونید می تونن کمکتون کنن:

1.

2.

3.

4.

5.

========================================================================

مشکلی بود در خدمتم

راستی اگه بازم نتونستین اگه خواستین اطلاعات کنترل پنل هاستتون رو بدین تا خودم وردپرس رو براتون نصب کنم

========================================================================

امیدوارم کمکتون کنه :) :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا