فارسی سازی rating-widget

saji051

کاربر عضو
سلام 

من یه سایت کامل بصورت لوکال روی سیستمم بالا آوردم با وردپرس و تمامی افزونه ها رو نصب کردم فروشگاهی و...

افزونه rating-widget برای امتیاز دادن به مطالب سایت هست که من استفاده کردم اما متاسفانه این افزونه با ووکامرس هماهنگ نیست چون تنظیمات این افزونه رو من فارسی کردم و تو تمامی صفحات فارسی هست اما در صفحات فروشگاهی تنظیمات فارسی اعمال نمیشه و بصورت انگلیسی نمایش داده میشه.

دوستان راهی وجود داره برای اینکار؟؟؟

آیا میشه این افزونه رو با ووکامرس هماهنگ کرد؟چطور؟؟؟

عکس پیوست می کنم که راحت تر منظورمو متوجه بشید.

اینم صفحه افزونه:

پیشاپیش ممنون :)

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

در برخی موارد فایل زبان به دلایلی از سمت سرور خونده نمیشه و برای همین بیشتر اوقات از اسامی داخل خود کدهای افزونه استفاده می نماید. یکبار داخل برگه های افزونه رو باز کنید و کلماتی که بیشتر دیده می شوند مثلا Good رو درونشون سرچ کنید اگر باقی کلماتی که در کنار این کلمه وجود دارند در 1 برگه بود یعنی باید تمامی برگه ها رو دستی ویرایش کنید تا بتونید از افزونه به طور کامل بهره ببرید. ضمنا حتما باید قالب شما از ووکامرس پشتیبانی کرده و نداشتن حالت امتیاز در بخش فروشگاه بررسی بشه.

موفق باشید

saji051

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

در برخی موارد فایل زبان به دلایلی از سمت سرور خونده نمیشه و برای همین بیشتر اوقات از اسامی داخل خود کدهای افزونه استفاده می نماید. یکبار داخل برگه های افزونه رو باز کنید و کلماتی که بیشتر دیده می شوند مثلا Good رو درونشون سرچ کنید اگر باقی کلماتی که در کنار این کلمه وجود دارند در 1 برگه بود یعنی باید تمامی برگه ها رو دستی ویرایش کنید تا بتونید از افزونه به طور کامل بهره ببرید. ضمنا حتما باید قالب شما از ووکامرس پشتیبانی کرده و نداشتن حالت امتیاز در بخش فروشگاه بررسی بشه.

موفق باشید
ممنون دوست من واقعا لطف کردی اما همین کارو کردم ولی فایلی که باید ویرایش بشه رو پیدا نکردم.... :(

می تونم خواهش کنم یه نگاهی به فایلای این افزونه بزنید شاید شما پیدا کردید و منو راهنمایی کنید قطعا تجریه شما از من خیلی بیشتره و میتونه خیلی موثرتر باشه.

بازم لطف کردی دوست من.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بنده افزونه رو دیدم و نصبش کردم مشکل در صفحه اول فروشگاه به زبان اصلی بود که با تنظیم زبان همه قسمتها به فارسی مشکل برطرف شد.

کافیه این دو قسمت رو در بخش ووکامرس افزونه وارد بشید Language: زبان رو به فارسی تغییر بدید و ذخیره کنید یادتون باشه هر قسمت رو انجام دادید تیک مربوط به فعال سازی رو بزنید و ذخیره کنید و سپس سراغ بعدی برید

Products  و  Collection Products

ضمنا در قسمتهای مختلف افزونه با زدن این گزینه Advanced Settings قادر هستید هم زبان مورد نظر رو ویرایش کنید هم فونت هم رنگ هم جهت قرار گیری و هم تعداد ستاره رو تنظیم کرده و ذخیره کنید

موفق باشید

saji051

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بنده افزونه رو دیدم و نصبش کردم مشکل در صفحه اول فروشگاه به زبان اصلی بود که با تنظیم زبان همه قسمتها به فارسی مشکل برطرف شد.

کافیه این دو قسمت رو در بخش ووکامرس افزونه وارد بشید Language: زبان رو به فارسی تغییر بدید و ذخیره کنید یادتون باشه هر قسمت رو انجام دادید تیک مربوط به فعال سازی رو بزنید و ذخیره کنید و سپس سراغ بعدی برید

Products  و  Collection Products

ضمنا در قسمتهای مختلف افزونه با زدن این گزینه Advanced Settings قادر هستید هم زبان مورد نظر رو ویرایش کنید هم فونت هم رنگ هم جهت قرار گیری و هم تعداد ستاره رو تنظیم کرده و ذخیره کنید

موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز از اینکه زمان گذاشتید و اینکارو انجام دادید :)

خیلی مچکرم :)

shoptahrir

تازه وارد
سلام

من افزونه rating widget رو روی سایتم نصب کردم و مشکلی هم نداشتم 

هاستم رو عوض کردم از اون به بعد با فعال کردن افزونه خطای صفحه سفید میاد

با پشتیبانی سایت هم تماس گرفتم میگن نمیدونن چه تنظیماتی نیاز به تغییر داره و رم و ... محدودیت نداره و ظاهرا همه چیز نرماله

امکانش هست راهنمایی کنید که دلایل این خطا چی میتونه باشه ؟

آدرس سایت هم :

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قابلیت wp debug رو فعال کنید ، ببینیم چه خطایی رخ میده!

بالا