فارسی کردن تب Continue shoping در افزونه ویرایش فرایند خرید ووکامرس

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

مربوط به WooCommerce Direct Checkout

دوستان کلید (تب ) ادامه خرید تو صفحه محصولات انگلیسی هست  و همچنین یه ذره از تب محصولات که در کنارش قرار میگیره پائینتره چطوری میشه هم بردش بالاتر هم فارسیش کرد.

البته گفته باشم نسخه ای رو نصب کردم که فارسی هست و هم تو منوی ووکامرس و هم بالای افزونه فارسی نوشته شده فقط روبروی تیک مربوط به فعال کردن ادامه محصول انگلیسی هست.تو برگه محصولات هم انگلیسی دو تا عکس هم پیوستش میکنم.                                                                       

You must be registered for see images attach

A

Atashe.Entezar

Guest

سلام

{البته من تونستم لینکشو فارسی کنم ولی رنگ و مکانشو نتونستم} . دقیقا بجای ادامه خرید همین جمله رو تو php نوشتم و حالا تو سایت هم همینو نشون میده

ممنون

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

خلیل جان خبری نشد چیکار کنم؟

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام خلیل جان این هم فایلش که دفعه دومه ممیفرستم برات

ضمنا هم جای تب(کلیدش یه ذره ناهمگونه و بعد اینکه رنگش سبز نباشه ممنون

پیوست‌ها

• woocommerce-direct-checkout.zip
    552.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام خلیل جان داداش گلم تاپبک اول رو نگاه کنی متوجه میشی

وقتی افزونه رو به ووکامرس اضافه میکنی یه تب سبز رنگ و ناهمگون و انگلیسی با متن continue shapping کنار تب پرداخت مستقیم میاره

حالا اولا رنگش عوض بشه ، دوما به فارسی نوشته بشه «ادامه خرید» ، سوما جای تب در مقابل یا زیر یا روی تب (دکمه) پرداخت مستقیم قرار بگیره

A

Atashe.Entezar

Guest
این عکسش

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
با تغییرر در css می تونی رنگ و جای دکمه رو عوض کنی. اگر در فایل ترجمه کلمه continue shoping رو نیست، باید در فایل Php مربوطه تغییر بدی

A

Atashe.Entezar

Guest
ممنون داداش حالا بگو css کجاس که برا بقیه موارد هم بکارم بیاد

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
فایل های css درون افزونه هستن. برای رفع مشکل هم از ctrl+shift+c در فایرفاکس یا کروم استفاده کن

بالا