فاصله دادن به عکس ها در پست

amin704

کاربر عضو
سلام

چطوری میشه کاری کرد که اتوماتیک هر عکسی که در پستا میفرستم margin بگیره و از بالا و پایین فاصله بگیره؟

در ضمن نمیشه کاری کرد که فاصله دادن در ورد پرس کار کنه؟ چون من هر چی اینتر میزنم تا چند خط فاصله بیفته اتوماتیک خودش حذفش میگنه

IAMIR

کاربر عضو
این مورد کاملا به قالب سایتت و Css اون بستگی داره به وردپرس ربطی نداره ... لینک سایت و قالب را بذار .. نگاه کنیم ...

william

کاربر عضو
معمولا در طراحی قالب های وردپرس پست ها را داخل کلاس entry-content میذارند. باید با selector های css تصویر مورد نظر رو انتخاب کنید و براش margin تعیین کنید.

کد:
.entry-content img {
    margin-top: 20px;
    margin-bottom: 20px;
}
در تکست ادیتور وردپرس به جای enter زدن، shift + enter رو امتحان کنید. (باید روی حالت wysiwyg باشید)

amin704

کاربر عضو
این مورد کاملا به قالب سایتت و Css اون بستگی داره به وردپرس ربطی نداره ... لینک سایت و قالب را بذار .. نگاه کنیم ...
بله منم منظورم همین بود یادم رفت بنویسم....... میخواستم ببینم اگه با ورد پرس نمیشه پس با چه کدی میتونم فاصله بدم؟؟ من میخوام هر عکسی که میزارم خودکار فاصله هارو بگیره.......

معمولا در طراحی قالب های وردپرس پست ها را داخل کلاس entry-content میذارند. باید با selector های css تصویر مورد نظر رو انتخاب کنید و براش margin تعیین کنید.

کد:
.entry-content img {
    margin-top: 20px;
    margin-bottom: 20px;
}
در تکست ادیتور وردپرس به جای enter زدن، shift + enter رو امتحان کنید. (باید روی حالت wysiwyg باشید)
حالت wysiwyg یعنی چی؟ شما مطمئنی که جواب میده این؟

alifiresoft

کاربر عضو
بله منم منظورم همین بود یادم رفت بنویسم....... میخواستم ببینم اگه با ورد پرس نمیشه پس با چه کدی میتونم فاصله بدم؟؟ من میخوام هر عکسی که میزارم خودکار فاصله هارو بگیره.......حالت wysiwyg یعنی چی؟ شما مطمئنی که جواب میده این؟
من نمیدونم شما از چه کدی برای سایتت استفاده میکنی. اما وقتی شما میتونید کلاسی که توی فایل single.php برای متن انتخاب کردی رو اینجوری بنویسی :

کد:
.example img {
margin:20px 0px 20px 0px;
}
شما حالا تست کن. ضرر که نداره تست کردنش

amin704

کاربر عضو
من نمیدونم شما از چه کدی برای سایتت استفاده میکنی. اما وقتی شما میتونید کلاسی که توی فایل single.php برای متن انتخاب کردی رو اینجوری بنویسی :

کد:
.example img {
margin:20px 0px 20px 0px;
}
شما حالا تست کن. ضرر که نداره تست کردنش
این کد مربوط به قسمت محتواس

کد:
<div id="content">	<?php the_content(''); ?>	<?php link_pages('<p><strong>Pages:</strong> ', '</p>', 'number'); ?>	<CENTER><h3><?php edit_post_link('Edit'); ?></h3></CENTER>	</div>
اون کدی که شما گذاشتیو قبلن برای چیزه دیگه ای بهش دادم و اون به عکس ها فاصله نمیده به کل محتوا از بالا و پایین فاصله میده................خوب ممکنه محتوای سایت من عکس داشته باشه و میخوام هر وقت توی پستام عکس گذاشتم از بالا و پایین اتوماتیک فاصله بگیره

mahdiali35

کاربر عضو
اگر قرار باشه از کدهای ذکر شده استفاده کرد تمامی عکس هایی که در قسمت پست هست رو فاصله ایجاد میکنه و این جالب نیست باید یجور تشخیص داد که عکس هایی داخل محتوای پست استفاده میشن یک class به خصوص پیدا کنه تا استایل فقط روی اونها اعمال بشه ...

بالا