.entry-content img {
margin-top: 20px;
margin-bottom: 20px;
}
بله منم منظورم همین بود یادم رفت بنویسم....... میخواستم ببینم اگه با ورد پرس نمیشه پس با چه کدی میتونم فاصله بدم؟؟ من میخوام هر عکسی که میزارم خودکار فاصله هارو بگیره.......این مورد کاملا به قالب سایتت و Css اون بستگی داره به وردپرس ربطی نداره ... لینک سایت و قالب را بذار .. نگاه کنیم ...
حالت wysiwyg یعنی چی؟ شما مطمئنی که جواب میده این؟معمولا در طراحی قالب های وردپرس پست ها را داخل کلاس entry-content میذارند. باید با selector های css تصویر مورد نظر رو انتخاب کنید و براش margin تعیین کنید.
در تکست ادیتور وردپرس به جای enter زدن، shift + enter رو امتحان کنید. (باید روی حالت wysiwyg باشید)کد:.entry-content img { margin-top: 20px; margin-bottom: 20px; }
من نمیدونم شما از چه کدی برای سایتت استفاده میکنی. اما وقتی شما میتونید کلاسی که توی فایل single.php برای متن انتخاب کردی رو اینجوری بنویسی :بله منم منظورم همین بود یادم رفت بنویسم....... میخواستم ببینم اگه با ورد پرس نمیشه پس با چه کدی میتونم فاصله بدم؟؟ من میخوام هر عکسی که میزارم خودکار فاصله هارو بگیره.......حالت wysiwyg یعنی چی؟ شما مطمئنی که جواب میده این؟
.example img {
margin:20px 0px 20px 0px;
}
این کد مربوط به قسمت محتواسمن نمیدونم شما از چه کدی برای سایتت استفاده میکنی. اما وقتی شما میتونید کلاسی که توی فایل single.php برای متن انتخاب کردی رو اینجوری بنویسی :
شما حالا تست کن. ضرر که نداره تست کردنشکد:.example img { margin:20px 0px 20px 0px; }
<div id="content"> <?php the_content(''); ?> <?php link_pages('<p><strong>Pages:</strong> ', '</p>', 'number'); ?> <CENTER><h3><?php edit_post_link('Edit'); ?></h3></CENTER> </div>