فراخوان جمع آوری ایده برای طراحی یک اپلیکیشن

sagebnegad

کاربر عضو
سلام دوباره به دوستان گل و نازنینم

من قصد دارم برای پرتالم یه اپلیکیشن اندروید طراحی کنم و ایده خاصی به ذهنم نمیرسه که اونو خیلی تاپ کنه مثلا برای فایل های قابل دانلود بنظرتون چجوری باشه بهتره؟

دوستان اگر ایده خاصی برای بهتر شدن چنین اپلیکیشنی دارن لطفا اینجا مطرح کنن

ضمنا دست ما توی هزینه کردن تقریبا بازه پس لطفا هرایده ای دارید بگید تا در اپ کنجانده بشه

ممنونم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ببینید شما اول باید بررسی کنید که اصلا اپ موبایل برای وب سایت شما مناسب هست یا خیر

این چنین سوالاتی رخ میده:

1. بازدید کننده های شما جزو چه قشری هستند
  2. چند ساعت وقت در وب سایت شما میگذرونند
  3. اپلیکیشن ، برای موضوع وب سایت من مناسب هست؟
  4. چه کاری میتونم بکنم تا کاربران برای نصب و استفاده اپلیکیشن من ترغیب بشن؟

در کل ، اونطوری که من فکر میکنم. در حال حاضر راه اندازی app وب سایت ، به یک امکان نمایشی تبدیل شده. من این طرز فکر رو مناسب نمیبینم...

تنها چیزی که برای وب سایت شما مناسب میبینم یک app خبری هست... و امکان خاصی نمیشه روش پیاده کرد... :39:

برای بخش دانلود ، باید به کل یک چیز نو ، مثل بازار تقریبا ، باید نوشت

بازار در این زمینه تقریبا یکه تاز هستش (در بین فارسی ها)

باز هم نظر دوستان تا ببینیم چی هست.

sagebnegad

کاربر عضو
ببینید شما اول باید بررسی کنید که اصلا اپ موبایل برای وب سایت شما مناسب هست یا خیراین چنین سوالاتی رخ میده:

1. بازدید کننده های شما جزو چه قشری هستند
  2. چند ساعت وقت در وب سایت شما میگذرونند
  3. اپلیکیشن ، برای موضوع وب سایت من مناسب هست؟
  4. چه کاری میتونم بکنم تا کاربران برای نصب و استفاده اپلیکیشن من ترغیب بشن؟

در کل ، اونطوری که من فکر میکنم. در حال حاضر راه اندازی app وب سایت ، به یک امکان نمایشی تبدیل شده. من این طرز فکر رو مناسب نمیبینم...

تنها چیزی که برای وب سایت شما مناسب میبینم یک app خبری هست... و امکان خاصی نمیشه روش پیاده کرد... :39:

برای بخش دانلود ، باید به کل یک چیز نو ، مثل بازار تقریبا ، باید نوشت

بازار در این زمینه تقریبا یکه تاز هستش (در بین فارسی ها)

باز هم نظر دوستان تا ببینیم چی هست.
ممنونم از پاسخت محمد جان

خوب کاربران من براساس موضوعات سایت به طرفداران کتاب و نرم افزار و اپلیکیشن تقسیم میشن و احتمالا بیشتر وقتشون در فروم میگذره تا خوده پرتال ولی من خودم یه چیزی تومایه های اپ سایت برترین ها توی ذهنمه در مورد بحث دانلود خودم نظرم اینه که برای دانلود به صفحه اصلی سایت هدایت بشن یا مثلا امکاناتی مث نظر دادن برای هرمطلب به طوری که اون نظر در سایت اصلی م نمایش داده بشه و ارسال مطلب برای فروم از طریق اپ وچیزایی از این قبیل حالا منتظر سایر ایده های دوستان هستم

ممنونم

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
ممنونم از پاسخت محمد جانخوب کاربران من براساس موضوعات سایت به طرفداران کتاب و نرم افزار و اپلیکیشن تقسیم میشن و احتمالا بیشتر وقتشون در فروم میگذره تا خوده پرتال ولی من خودم یه چیزی تومایه های اپ سایت برترین ها توی ذهنمه در مورد بحث دانلود خودم نظرم اینه که برای دانلود به صفحه اصلی سایت هدایت بشن یا مثلا امکاناتی مث نظر دادن برای هرمطلب به طوری که اون نظر در سایت اصلی م نمایش داده بشه و ارسال مطلب برای فروم از طریق اپ وچیزایی از این قبیل حالا منتظر سایر ایده های دوستان هستم

ممنونم
داداش من قبلنم بهت گفتم . انصافا هم که این حرفم سودی برای من نداره واسه خودت میگم . اگه دستت تو هزینه بازه ظاهر سایتت رو بهتر کن .

در مورد اپ هم فعلا فقط آر اس اس خون به ذهنم میرسه که آخرین پستهای سایتت رو نشون بده

sagebnegad

کاربر عضو
داداش من قبلنم بهت گفتم . انصافا هم که این حرفم سودی برای من نداره واسه خودت میگم . اگه دستت تو هزینه بازه ظاهر سایتت رو بهتر کن .در مورد اپ هم فعلا فقط آر اس اس خون به ذهنم میرسه که آخرین پستهای سایتت رو نشون بده
ممنونم از پاسخت داداشم

ولی من اون موقع هم گفتم واقعا فعلا چیز بهتری توی بحث تم به ذهنم نمیرسه و فکر میکنم فعلا این با کمی تغییرو شخصی سازی چیز فوق العاده ای از آب در بیاد

ای کاش حداقل برای یه نمونه مثل میزدی مثلا آدرس میزاشتی که تمت با توجه به محتوای سایتت شبیه این باشه بهتره یا ایدتو بهم میگفتی

بهر حال بازم ممنونم از پاسخت

IAMIR

کاربر عضو
اولین مورد . شما اگر دستت بازه . بهترین فکر اینه که قالب سایت خودت را مرتب کنی .

من خودم به شخصه الارقم محتوای مفید سایتت رقبتی به بررسی سایتت نشون نمیدم . چون نامرتبه . و قالب مناسبی نداره .

از همین صحیفا یا جریدا میشه قالب های تمیزی در آورد .

ایده مناسبی که میشه برای app آندروید سایت شما در نظر گرفت یک برنامه خبری فن آوری اطلاعاته .

بالا