فروشگاه بصورت چندزبانه

mahdyonline

تازه وارد
با سلام

من یک محصولی دارم که خوب برای خارج از کشور هم میتونم بفروشمش

راهنمایی میخواستم که چه کنم ؟ میخوام چند زبانه باشه و طرف بتونه انتخاب کنه زبانشو

لطفا" منو راهنمایی کنید

de5ign

تازه وارد
سلام .

می تونید از افزونه زیر استفاده کنید.

هم عالی هم کارکاردن با اون آسونه.

موفق باشید.

mahdyonline

تازه وارد
با ووکامرس مچ هستش؟

یک سوال دیگه که دارم اینه که خوب من میخوام توی سایت خارجی دلار باشه واحد پولیم و توی قسمت فارسی واحد تومان باشه؟

با این میشه اینکارو کرد؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
از افزونه wpml استفاده کنید کارتون راه میفته...

mahdyonline

تازه وارد
ممنون

حالا یک سوال دیگه دارم

با توچه به اینکه توی ایران دی اچ ال ، تی ان تی ایناها بیشتر فعالیت ندارن من چیکار کنم برای حمل ونقلش؟

برای هدریافت هزینه هم وب مانی بیت کوین و پرفکت مانی با ایران کار میکنند. آیا ایناها درگاه دارن؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
راهکار و تخصصی در امر حمل و نقل خارج از کشور ندارم. کسی که فروشگاه بین المللی میزنه قطعا به حمل و نقلش هم فکر میکنه... :67:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
راهکار و تخصصی در امر حمل و نقل خارج از کشور ندارم. کسی که فروشگاه بین المللی میزنه قطعا به حمل و نقلش هم فکر میکنه... :67:
واقیان عجیبه :D

ولی برای استفاده از wpml باید از قالب ترجمه شده استفاده کنید . یعنی قالبی که فایل mo هر دو تا زبان مورد نظر رو داشته باشه ....

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
[MENTION=21623]hannanstd[/MENTION]

اره . ولی الان همه قالبا فایل زبان دارن دیگه. کمتر قالبی یافت میشه... مگر مربوط به دهه 40 باشه

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
ممنونحالا یک سوال دیگه دارم

با توچه به اینکه توی ایران دی اچ ال ، تی ان تی ایناها بیشتر فعالیت ندارن من چیکار کنم برای حمل ونقلش؟

برای دریافت هزینه هم وب مانی بیت کوین و پرفکت مانی با ایران کار میکنند. آیا ایناها درگاه دارن؟
برای تمامی اینها ووکامرس افزونه داره. و محدودیتی نداره.

بیت کوین که در ایران مشکلی نداره. ولی برای باقی حتما باید ازشون درگاه داشته باشین و اینکه در ایران جواب میدن یا نمیدن رو در جریان نیستم.

mahdyonline

تازه وارد
ممنون از دوستان

از خیر دو زبانه اومدم بیرون ولی اون پلاگینی که آقا محمد گفتش روی سیستم من نصب نمیشه

اینو میگم

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
چه خطا یا اروری مید ه؟

mahdyonline

تازه وارد
توی بخش افزودن افزونه اسمشو سرچ میزنم و وقتی پیداش کرد کلید نصب رو میزنم مراحل رو میره ولی میگه این روی نسخه شما نصب نمیشه:|||

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
برای دو زبانه بودن، قالب شما باید wpml را پشتیبانی کند

- - - Updated - - -

توی بخش افزودن افزونه اسمشو سرچ میزنم و وقتی پیداش کرد کلید نصب رو میزنم مراحل رو میره ولی میگه این روی نسخه شما نصب نمیشه:|||
افزونه شما بار اول ناقص نصب شده. از طریق هاست برید به پوشه plugins. و پوشه افزونه رو پیدا کرده و پاکش کنید. و مراحل نصب رو تکرار کنید. چنانچه دوباره با شکست مواجه شدید. افزونه رو از سایت وردپرس دانلود کرده و سپس درون پوشه plugins ، کپی و اکستراکت کنید.

mahdyonline

تازه وارد
ممنون

اوکی شد و نصب شد ولی متاسفانه هرکار میکنم به درگاه وصل نمیشه

این آدرس سات هستش

کد:
http://en.carsoft.ir

بالا