فروشگاه ساز مناسب ؟

omid_r

تازه وارد
با سلام

من میخوام یک فروشگاه درست کنم که امکانات زیر رو داشته باشه خیلی بهتره ...

1- پنلش فارسی باشه (چون میخوام برای یکی دیگه درست کنم بتونه کار کنه...)

2- قالب فارسی استاندارد* براش موجود باشه و همچنین متنوّع

3- فعلاً که نیازی به اتّصال به درگاه های پرداخت اینترنتی ندارم ولی اگر بعداً خواستم اضافه کنم پلاگین ها و ماژول های مناسب و ایمن براش وجود داشته باشه.

4- برای دو زبانه کردن فروشگاه (انگلیسی و فارسی) زیاد دردسر نداشته باشه ولی کلاً بشه به یک راه نه خیلی سخت ،فروشگاه رو دو زبانه کنم. (اگر هم ممکن باشه واحد قیمت ها رو هم برای هر زبان جداگانه بذارم.)

5- دارا بودن یک بخش جهت نوشتن اخبار فروشگاه و اطّلاعیه ها

6- امکان تعریف چند کاربر برای سیستم ،با دسترسی های مختلف

فکر کنم تمام فروشگاه ساز ها یک قسمتی برای دیدن سفارشات ثبت شده داشته باشند و نیازی نباشه که در شرایطم اون رو ذکر کنم.

* توضیح : بعضی وقت ها قالبهایی رو برای بعضی از مدیرت محتوا ها میگیریم و بعد میبینیم که کد نویسیش خیلی شلوغ و نامنظّمه و ... که کار رو برای ویرایش یک قسمت هر چند کوچیک از قالب ،سخت میکنه. منظورم از قالب استاندارد اینه که اینطوری نباشه.

البته این امکاناتی که گفتم شاید در بیشتر فروشگاه سازها وجود داشته باشه ولی من بیشتر سادگی کار با اون سیستم و همچنین تنوع قالب و فارسی بودن رو نیاز دارم.

خودم تا الآن طبق یک کمی که تحقیق کردم به نتیجه رسیدم که ووکامرس (یک افزونه برای وردپرس) خوبه و کمی هم با این افزونه کار کردم ،ولی متعصّفانه هنوز این افزونه خیلی خوب جا نیافتاده و حتی قالب هایی هم که براش وجود داره خیلی جالب نیست...

البته چند نفری هم گفتند که اپن کارت مناسبه ...

نظر شما دوستان که تا حالا با فروشگاه ساز های مختلف کار کرده اید ،چیه ؟

از چه سیستمی استفاده کنم که هم برای خودم که در حال ساخت اون هستم و هم برای کسی که میخواد در اون فروشگاه به فروش بپردازه و همچنین کاربر (خریدار) مناسب و کارآمد تر باشه ؟؟؟

پیشاپیش از پاسحگویی شما ممنونم.

با تشکّر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
سیتم های مجنتو و پرستا شاپ و اوپن کارت و توماتو کارت سیستم هایی پیشرفته ای هستند که برای این منظور وجود دارند ... شما باید همه اینها رو تست کنید تا بهترین رو انتخاب کنید ... اکثر این سیستم ها موارد مورد نیاز شما رو دارند البته مورد 6 رو نمیدونم داشته باشند یا خیر ... اگر میخاید پیشرفت کنید به قالبهایی که در سطح اینترنت هستند اکتفا نکنید و سعی کنید قالبهای خارجی تهیه کنید و فارسی کنید یا طراحی اختصاصی داشته باشید ...

بیشتر امکانات فروشگاه ساز و مد نظر قرار بدید تا وجود قالب یا زبان فارسی ...

شاد باشید ...

omid_r

تازه وارد
سیتم های مجنتو و پرستا شاپ و اوپن کارت و توماتو کارت سیستم هایی پیشرفته ای هستند که برای این منظور وجود دارند ... شما باید همه اینها رو تست کنید تا بهترین رو انتخاب کنید ... اکثر این سیستم ها موارد مورد نیاز شما رو دارند البته مورد 6 رو نمیدونم داشته باشند یا خیر ... اگر میخاید پیشرفت کنید به قالبهایی که در سطح اینترنت هستند اکتفا نکنید و سعی کنید قالبهای خارجی تهیه کنید و فارسی کنید یا طراحی اختصاصی داشته باشید ... بیشتر امکانات فروشگاه ساز و مد نظر قرار بدید تا وجود قالب یا زبان فارسی ...

شاد باشید ...
اگر سیستمی امکاناتش پایین باشه و حتی پشتیبانیش ،که اصلاً نمیشه باهاش کار کرد !

میخوام تجربیات شما و دوستان دیگه رو جمع کنم تا یک فروشگاه مناسب راه اندازی کنم.

در مورد انگلیسی بودن پنل مدیریت هم ،چون که برای کسی که میخوام درست کنم زیاد وارد نیست ،برای همین میگم که فارسی باشه و پشتیبانی خوبی هم در ایران داشته باشه ...

اگر ببینم اسکریپتی مناسب و خوبه اگر نیاز باشه دست به کار میشم و یک قالب رو فارسی و راست چین میکنم ،ولی حقیقتش زیاد وقت ندارم ...

- توماتو کارت با توماتو شاپ فرق میکنه یا همونه ؟

در کل ممنون بابت پاسخگوییتون.

دوستان دیگه منتظر تجربیات شما نیز هستم.

با تشکّر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مجتنو: فوق العاده ولی گنگ هست و پشتیبانیشون گویا غیر فعال شده

اوپن کارت: سیستم خوبیه و افزونه های فراوانی داره ولی قالب هاش سخت گیر میاد

پرستاشاپ: مثل اوپن کارت هست...

در مورد ووکامرس نمیتونم چیزی بگم. ولی خودم چون باهاش کار کردم طبیعتا ووکامرس رو انتخاب می کنم :دی

omid_r

تازه وارد
مجتنو: فوق العاده ولی گنگ هست و پشتیبانیشون گویا غیر فعال شدهاوپن کارت: سیستم خوبیه و افزونه های فراوانی داره ولی قالب هاش سخت گیر میاد

پرستاشاپ: مثل اوپن کارت هست...

در مورد ووکامرس نمیتونم چیزی بگم. ولی خودم چون باهاش کار کردم طبیعتا ووکامرس رو انتخاب می کنم :دی
من میگم که اگر برای ساخت فروشگاه از یک سیستم مخصوص فروشگاه استفاده کنم بهتر باشه ؟! چون به احتمال زیاد میشه روش امکانات زیادی رو ایجاد کرد و در کل مخصوص فروشگاه هست دیگه ...

ولی کار کردن با ووکامرس یک کمی برای کسی که میخواد باهاش کار کنه و زیاد حرفه‏ای و وارد نیست ،مشکله ...

قالبهای اپن کارت همون هایی که هست هم خوبه ولی اگر بخوام اختصاصی بنویسم استفاده از htmlوcss و همچنین php برای کار با فروشگاه ساز نیازه و دقیقاً همون چیزهاییه که برای ووکامرس میشه قالب ساخت !

قالب های ووکامرس به نسب باز هم کم هست ولی چون در حال پیشرفته نمیشه گفت که به درد نمیخوره و حتی قالبهایی هم که الآن براش وجود داره از لحاظ زیبایی چندان روش کار نشده و ...

به نظر شما من از اسکریپن اپن کارت استفاده کنم یا افزونه ووکامرس ؟؟؟

(چون میخوام برای دیگران درست کنم ،و از طرفی هم هر کسی آشنا به کار با سیستم ها نیست ،این بعد از کار رو هم در نظر بگیرید...)

با تشکّر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا