فروش دامنه

hamostan

تازه وارد
سلام به همه

دو دامنه ی u2ub.ir و 2ub.ir رو میخوام بفروشم. قیمت u2ub.ir 30 هزار تومان هستش و 2ub.ir 20 هزار تومان هستش.

لطفا جهت خرید پ.خ بدید.

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام

میشه بفرمایید محل کاربرد این دامینها کجاست؟ یا خاص بودن این دامینها از چه بابت هست؟

hamostan

تازه وارد
سلام

دامنه ی u2ub.ir از نظر خواندن به دامنه ی youtube.com خیلی شبیه هستش. و از عدد در این دامنه استفاده شده که معناد دار هم هستش.

دامنه ی 2ub.ir دامنه ی سه حرفی هستش و از نظر خواند معنی دار هستش و با عدد درست شده. به همین دلیل.

البته با توجه به اینکه این دامنه ها هنوز فروش نرفته اند باز هم اگر خریدار باشید یک تخفیف ویژه براتون در نظر خواهم گرفت.

hamostan

تازه وارد
کاربردشون هم میتونه در موارد بسیار مختلف باشه.

hamostan

تازه وارد
آقا اصن یه تخفیف ویژه هم بدم که زودتر فروش بره چون خیلی عجله دارم برای فروشش

اینم از قیمت نهایی:

هزینه ی 2ub.ir ده هزار تومان و هزینه ی u2ub.ir 15 هزار تومان. اینا دیگه قیمت هایی نهایی هستن. هزینه ی انتقال هم با خودتون هستش (به دلیل کاهش قیمت)

Qalekhani

قلعه‌خانی
جسارت نشه دوست عزیز ولی به نظر من این دو دامین بیشتر از قیمت مصوب NIC یعنی هر کدام 4000 تومان نمی ارزند.

به هر حال امیدوارم که به فروش برسند.

hamostan

تازه وارد
با سلام

من وقتی میخواستم این ها رو تو سایت نیک ثبت کنم باید برای هر کدومشون 16 هزار تومان پرداخت میکردم. رفتم از یه هاستینگ این دو دامنه رو گرفتم و هر کدومش شد 6 هزار تومان.

در ضمن دامنه ی 3 حرفی معنی دار و عدد دار خیلی کمیاب هستش. به همین دلیل قیمتش میره بالا. دامنه ی دیگر هم به دلیل شباهت زیادش به YOUTUBE.COM به این قیمت فروش میره.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا