فروش درگاه پی لاین Gravity forms

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام .

درگاه پی لاین هم با همان امکانات بانک که تو معرفی کرده بودم نوشته شد .

جهت خرید به لینک زیر مراجعه نمایید .

درگاه پارسپال هم به زودی قرار داده میشود که احتمالا درگاه پارسپال رایگان قرار داده شود.

amirrahimi69

کاربر عضو
با سلام و تشکر از شما

توی فرم گراویتی و توی افزونه پی لاین فرم به درستی به درگاه بانک متصل میشه و پرداخت به درستی انجام میشه اما در زمان بازگشت از درگاه بانک با صفحه 404 مواجه میشم چه درصورت پرداخت موفق چه در صورت انصراف از خرید .

پیغام خطا

"

خطای 404 - صفحه ای پیدا نشد.

چرا تلاش نمی کنید صفحه نخست؟

"

hannanstd.ir

با سلام . تاییدیه رو روی چه حالتی قرار دادید ؟

لینکتون رو بذارید بررسی بشه . در موردش هم نگران نباشید . فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه بهرحال اگرم باشه رفع میشه .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amirrahimi69

کاربر عضو
با سلام . تاییدیه رو روی چه حالتی قرار دادید ؟
ممنون از شما ، با وجود دوستان حرفه ای مثل شما اصلا نگرانی معنی نداره .

بعد از خرید موفق به لینک زیر میره :

attachment.php

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

دوستان مشکل از درگاه بنده نبود و مشکل از درگاه پی لاین بود ... دلیل این گفته خودم رو به شما اثبات میکنم :

اثبات 1 :

در سایت payline.ir به تنظیمات پی لاین خود بروید و از قسمت : تنظیمات حساب >> انتخاب نوع درگاه . درگاه را برروی بانک ملت بگذارید .

در صورتی که نامک یا همان آدرس برگه ای که فرم در آن قرار دارد یا برگه ای که بعنوان تاییدیه قرار داده اید فارسی باشد در صورت بازگشت از بانک آدرس فارسی تغییر کرده به حالت دیگری در خواهد آمد.

اکنون دوباره به همان قسمت تنظیمات حساب >> انتخاب نوع درگاه و بانک مورد نظر را برروی بانک سامان قرار دهید و مجددا تست نمایید هیچ مشکلی وجود ندارد .

این مشکل از شرکت پی لاین است و باید خود آنها برطرف کنند . اما شما برای حل این مشکل میتوانید نامک یا همان آدرس برگه ای که فرم در آن قرار دارد یا برگه ای که بعنوان تاییدیه قرار داده اید را به صورت انگلیسی قرار دهید .

اثبات 2 :

شما افزونه edd رو نصب کنید . و درگاه پی لاین رو هم روش فعال کنید . حالا به قسمت برگه ها برید و سه تا برگه وجود داره که مربوط به edd هستند .

سوابق خرید - تراکنش ناموفق - تأیید پرداخت

حالا نامک اینها رو فارسی بذارید . حالا یک تراکنش انجام بدید و نتیجه رو مشاهده کنید .

بهر حال من بوسیله تابع زیر

کد:
function url_utf8($url){
    $encoded='';
    $length=mb_strlen($url);
    for($i=0;$i<$length;$i++){
    $encoded.='%'.wordwrap(bin2hex(mb_substr($url,$i,1)),2,'%',true);
    }
    return $encoded;
    }
این مشکل رو حل کردم .. هرچند این تابع و یا مشابه اون باید توی خود درگاه پی لاین از طرف سایت پی لاین قرار میگرفت ...

بهرحال آپدیت جدید که این مشکل رو نداره جایگزین شد ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا