فروش فایل توسط ووکامرس

hamid_00a

کاربر عضو
سلام

من با سایت پرشین جی اف ایکس و پی سی دانلود همکاری دارم و مجموعه های آموزشی زیادی برای این سایتا قرار دادم به تازگی پیشنهاد خوبی دادن برای فروش آموزش ها ویژه با محتوای جدید الان خواستم بدونم چطوری با ووکامرس دارن فایلارو میفروشن و بعد از پرداخت آنلاین برای اونا ایمیل میشه حتی نوشته لینکا تا 12 ساعت فعاله از کجا این امکان رو میشه فعال کرد چون خودمم میخوام این امکان رو روی سایتم بزارم

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
سلام من با سایت پرشین جی اف ایکس و پی سی دانلود همکاری دارم و مجموعه های آموزشی زیادی برای این سایتا قرار دادم به تازگی پیشنهاد خوبی دادن برای فروش آموزش ها ویژه با محتوای جدید الان خواستم بدونم چطوری با ووکامرس دارن فایلارو میفروشن و بعد از پرداخت آنلاین برای اونا ایمیل میشه حتی نوشته لینکا تا 12 ساعت فعاله از کجا این امکان رو میشه فعال کرد چون خودمم میخوام این امکان رو روی سایتم بزارم

موقع ارسال محصول تیک محصوا مجازی رو فعال کنید

قابلیت تعداد بار دانلود و تعداد روزی که لینک می تونه فعال باشه به تنظیمات اضافه می شه

=====

قوانین رو هم رعایت کنید ;)

hamid_00a

کاربر عضو
الان موقعی به صفخه پرداخت میره یه سری اطلاعات باید پر شه مثل اسم و شماره تلفن و ... از کجا میتونم تعیین کنم کدوما باشن من میخوام فقط نام و نام خانوادگی با ایمیل و تلفن باشه بقیه آیتما نباشه

اونجایی که تاریخ انقضا لینک هست به روز هست من میخوام مثلا 12 ساعت باشه اونجارو چیکار کنم ایا بعد از پرداخت لینک به خوبی فرستاده میشه ؟ مشکلی نداره؟ ایا میشه یه لینک خارجی داد بهش که اونو بفرسته؟ مثلا جای دیگه اون فایل اپلود شه بعد اون لینک داده شه

newmac

کاربر عضو
میون کلامتون آیا افزونه ای برای این فروشگاه ساز هستش که بشه توسطش اقدام به فروش فایل به صورت مزایده کرد؟

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
الان موقعی به صفخه پرداخت میره یه سری اطلاعات باید پر شه مثل اسم و شماره تلفن و ... از کجا میتونم تعیین کنم کدوما باشن من میخوام فقط نام و نام خانوادگی با ایمیل و تلفن باشه بقیه آیتما نباشهاونجایی که تاریخ انقضا لینک هست به روز هست من میخوام مثلا 12 ساعت باشه اونجارو چیکار کنم ایا بعد از پرداخت لینک به خوبی فرستاده میشه ؟ مشکلی نداره؟ ایا میشه یه لینک خارجی داد بهش که اونو بفرسته؟ مثلا جای دیگه اون فایل اپلود شه بعد اون لینک داده شه
( جست و جو می خواد فقط )

از بابت این که بعد تاریخ لینک دیگه دان نشه خیالت راحت برای 12 ساعت فعلا راهی به ذهنم نمی رسه

یک افزونه هم هست برای تایید مدیر باید اونو هم نصب کنی اگر نه لینک تا وقتی که تو پرداخت رو تایید نکنی قابل استفاده نیست

میون کلامتون آیا افزونه ای برای این فروشگاه ساز هستش که بشه توسطش اقدام به فروش فایل به صورت مزایده کرد؟
برای ووکامرس نه متاسفانه وجود نداره

hamid_00a

کاربر عضو
( جست و جو می خواد فقط )از بابت این که بعد تاریخ لینک دیگه دان نشه خیالت راحت برای 12 ساعت فعلا راهی به ذهنم نمی رسه

یک افزونه هم هست برای تایید مدیر باید اونو هم نصب کنی اگر نه لینک تا وقتی که تو پرداخت رو تایید نکنی قابل استفاده نیست

برای ووکامرس نه متاسفانه وجود نداره
در مور این که گفتین

این در مورد اوم بخش از سوال من که پرسیدم چطوری لینگ های خارجی رو وارد کنم؟ اسم افزونش رو نمیدونید؟

تو قسمتی که میگه فایل رو انتخاب کن تو بخش ووکامرس نوشته لینک رو در هر خط وارد کنید مثلا اگه من یه لینک از اپلود سنترایی که فایلم اونجا هست بزارم چی بازم نمیشه باید حتما بصورت مستفیم باشه؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لینک رو از هر جایی میتونید بزارید! ... محدودیتی نیست در این موضوع

hamid_00a

کاربر عضو
مثلا من لینک رو از مدیا فایر میدم چون هم سرعتش بالاست هم موندگاری بالایی داره تا زمانی که فایل دانلود میشه مثلا من از چندسال پیش چندتا فایل دارم ولی نمیدوم چزا پاک نکرده با اینکه دانلودی هم نبوده

من فقط میخوام مطمئن شم اگه لینک مدیا فایر بزارم و تاریخ انقضا یک روزه و تعداد دانلود محدود یزارم ایا بخوبی انجام میده هیچ مشکلی بوجود نمیاد؟ نمیخوامم حالتی بشه طرف پرداخت کرد فوش و اعنت بده بهم لینک به خوبی براش ارسال شه

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
مثلا من لینک رو از مدیا فایر میدم چون هم سرعتش بالاست هم موندگاری بالایی داره تا زمانی که فایل دانلود میشه مثلا من از چندسال پیش چندتا فایل دارم ولی نمیدوم چزا پاک نکرده با اینکه دانلودی هم نبودهمن فقط میخوام مطمئن شم اگه لینک مدیا فایر بزارم و تاریخ انقضا یک روزه و تعداد دانلود محدود یزارم ایا بخوبی انجام میده هیچ مشکلی بوجود نمیاد؟ نمیخوامم حالتی بشه طرف پرداخت کرد فوش و اعنت بده بهم لینک به خوبی براش ارسال شه
اپلود سنتر ها لینک مستقیمی که به شما می دن محدودیت داره ( بعد چند روز لینک از کار می افته ) فکر کنم اینجوری به مشکل بخورید

hamid_00a

کاربر عضو
الان من تست کردم لینک از مدیا فایر گذاشتم موقعی که ارسال میکنه لینک مدیا فایر رو نمیده از دایرکتری یه لینکی برای خودش میسازه چیکار باید کنم؟

بالا