فروش فایل های پی دی اف مختلف به مشتریان مختلف ذیل نام مشترک!!

• نویسنده موضوع wo0
  • تاریخ شروع

wo0

تازه وارد
سلام!

من یک سایت فروش نام کاربری و کلمه عبور برای یک آنتی ویروس ابری دارم راه اندازی میکنم میخوام سیستم فروشش مثل سایت هایی باشه که اپل آی دی یا گیفت کارت میفروشن!! مثل apple-nic.com این سایت یک محصول با نام اپل آی دی با تحویل فوری در صفحه فروشش داره وقتی روی افزودن به سبد خرید کلیک می کنی یک فایل دانلود میشه(تعداد فایل های دانلودی مورد سفارش هم کنار گزینه افزودن به سبد خرید قابل انتخابه) - این دانلود برای هر مشتری حتما متفاوته چون اطلاعات خریداری شده داخلش هست!! مثل پی دی اف های من که نام کاربری و رمز متفاوت داخلشون ذخیره شده.

من برای چنین چیزی از متغیرهای WooCommerce استفاده کردم اما باز هم به این شکل فروش فایل دست پیدا نکردم! مثلا متغیرها را بر اساس شناسه محصول تعریف کرده بودم اما شکل جالبی مثل سایتی که گفتم پیدا نمی کرد. راه بسیار خنده دارش هم این بود که برای هر تعداد فایل پی دی اف که داشتم و همگی یک نام داشتن مشترک داشتن، یک محصول می ساختم که خوب تصور کنید چی میشد یک صفحه پر از محصول با نام و تصویر مشابه!!  :29:

لطفا کمکم کنید خیلی عجله دارم باید زود آمادش کنم ترجیحا راه حل مربوط به WooCommerce باشه بهتره با پلاگین های دیگه خیلی حال نمی کنم!! :((

بالا