فعالسازی وب گذر

saji051

کاربر عضو
سلام دوستان 

من امروز با وب گذر آشنا شدم می خواستم چند تا سوال بپرسم ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه اشتباه نکنم از وب گذر برای نمایش آمار بازدیدگنندگان در سایت استفاده میشود درسته؟

آیا وب گذر خوب است که روی سایت نصب شود؟

اگه خوب است این کار باید چطوری انجام شود؟

آیا وب گذر روی وردپرس هم میشود فعال کرد؟

وب گذر کار گوگل آنالیتیکز را انجام می دهد یا برای زمینه ی دیگری طراحی شده است.

ممنونم پیشاپیش

:)

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

وبگذر یه سایت آمارگیر قدیمی ایرانی هست برای کسایی که نیاز دارند

آمار های ضد و نقیض میده برخی اوقات که نمیشه بهشون تکیه کرد بخصوص اطلاعات کاملی هم نداره چون خیلی وقته بروز رسانی نشده ولی قابلیتهای دیگه مثل نظر سنجی پرسش و پاسخ و اینها داره 

کار گوگل رو تقریبا انجام میده ولی نه به اون دقت و شدت

روی وردپرس نصب میشه کافیه کد نهایی رو در فوتر سایت قرار بدید

برای فعال شدن هم باید داخلش ثبت نام کنید و یه آمارگیر فعال کنید و کد رو تو سایت بذارید.

سایتهای دیگه آمار عبارتند از

این دو گزینه لیست آمار بهتری دارند یه گزینه دیگه هم بود ایرانی بسته شد یه دونه دیگه هستش جناب ستوده می دونن بنده فراموش کردم

موفق باشید

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام با وبگذر کار کردم ولی پیشنهاد بنده بجای وبگذر سایت webshomar.com هستش ...

saji051

کاربر عضو
خیلی ممنون از جاویدان عزیز بابت پاسخ کاملی که دادند همچنین دوست عزیز مون hannanstd.ir

مچکرم

اما سوالی دیگه ای که داشتم چطور میشه آمار گوگل آنالیتیکز رو خیلی شیک و کلی تو مدیریت پیشخوان نمایش داد؟

باز هم ممنونم از پاسختون :)

Qalekhani

قلعه‌خانی
از ماژول Google Analytics Dashboard استفاده کنید: 

Terapic

تازه وارد
سلام دوست عزیز

بنده استفاده از وبگذر رو تحت هیچ شرایطی توصیه نمی کنم . توی یه بازه زمانی آمارگیر وبگذر باعث افت خیلی شدید رتبه وبسایتم در الکسا شد .

پیشنهاد من به شما سایت histats.com هستش . از مزیت هاش آمارگیر مخفی و زبان فارسی رو میتونم نام ببرم ضمن این که پنلش امکانات فوق العاده ای داره و کاملا رایگانه

بالا