فعال کردن Paid Downloads

saeeddeeas

تازه وارد
سلام دوستان خسته نباشید من این افزونه ووکامرس رو رو وردپرس نصب کردم اما از اونجایی که خیلی وی پی کار نکردم و شاید دلیل اصلی محاجرت بنده به وی پی این افزونه هست میخواستم راهنمایی کنید پیکر بندی کردم یه محصولم بهش اضافه کردم اما هیچی به هیچی باید چطور از استفاده کنم

از دوستان عزیز خواش دارم کامل راهنمایی کنید

ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Qalekhani

قلعه‌خانی
افزونه قدیمی هست و خیلی وقته آپدیت نشده. توصیه من به شما اینه از EDD یا Easy Digital Download استفاده کنید.

اما اگر دوست دارید همین افزونه باشه، بعد از نصب و فعالسازی از ستون سمت راست، گزینه مربوط به افزونه رو کلیک کنید (توی نسخه انگلیسی PDwonloads هست) و به قسمت تنظیمات برید. یه سری تنظیمات مثه واحد پول و درگاه پرداخت داره.

بعدش هم به همون منوی و قسمت فایل ها برید. یه فایل رو آپلود کنید. بعد از ذخیره سازی در لیست همه فایل ها به شما یک Short code میده که باید اونو کپی کنید و در پست / صفحه موردنظر قرار بدید. این کد به صورت خودکار تبدیل به دکمه خرید میشه.

saeeddeeas

تازه وارد
افزونه قدیمی هست و خیلی وقته آپدیت نشده. توصیه من به شما اینه از EDD یا Easy Digital Download استفاده کنید.اما اگر دوست دارید همین افزونه باشه، بعد از نصب و فعالسازی از ستون سمت راست، گزینه مربوط به افزونه رو کلیک کنید (توی نسخه انگلیسی PDwonloads هست) و به قسمت تنظیمات برید. یه سری تنظیمات مثه واحد پول و درگاه پرداخت داره.

بعدش هم به همون منوی و قسمت فایل ها برید. یه فایل رو آپلود کنید. بعد از ذخیره سازی در لیست همه فایل ها به شما یک Short code میده که باید اونو کپی کنید و در پست / صفحه موردنظر قرار بدید. این کد به صورت خودکار تبدیل به دکمه خرید میشه.
ممنون از پاسخ شما

من فقط دنبال یک فروشگاه ساز حرفه ای هستم اینایی که فرمودید فارسی دارند و پشتیبانی فارسی ؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
ممنون از پاسخ شما من فقط دنبال یک فروشگاه ساز حرفه ای هستم اینایی که فرمودید فارسی دارند و پشتیبانی فارسی ؟
بله. Edd کاملا فارسی هست و بیشتر وبمسترها هم ازش استفاده می کنند. اینجوری میتونید از راهنمایی افراد بیشتری استفاده کنید.

بالا