قالب انفولد فارسی

onlinearash

تازه وارد
سلام

وقتی روی وردپرس فارسی، قالب انفولد انگلیسی خام رو نصب میکنم، توی صفحه ساز پیشرفته انفولد مینویسه: پوسته توسط آماده شده است! در صورتی که قالب رو اصلا از پرشین اسکریپت دانلود نکرده ام و نسخه نال هم نیستش. آیا مربوط به وردپرس فارسی میشه؟

با تشکر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
خیل مربوط به فایل زبان هست. فایل زبان رو از ما دانلود کردن و در بسته پوسته قرار دادن.

onlinearash

تازه وارد
@Mohammad 

با سلام

این موضوع برای قالب انفولدی که از سایتهای و خریداری کرده‌ام پیش اومده که طی مکاتبه‌ای که باهاشون داشتم، عملا یا اشکال رو متوجه بنده دونسته‌اند و میگند قالب ما اورجیناله و یا جواب مشخص و صریحی در این خصوص نداده‌اند. البته انفولد هم خیلی از متن‌های ترجمش شبیه به همین دوتاست با این تفاوت که نامی از پرشین اسکریپت توش نیست.

از طرفی وقتی انفولد اورجینال انگلیسی رو هم نصب میکنم (روی وردپرس فارسی و نه وردپرس انگلیسی)، بازم اونجا توی صفحه ساز پیشرفته انفولد مینویسه: پوسته توسط آماده شده است! اینو دیگه واقعا دلیلش را متوجه نشدم و حدس زدم که شاید پرشین اسکریپت توی وردپرس فارسی نقشی داره.

با تشکر فراوان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

اینکه شما با این صراحت اعلام می کنید نسخه اورجینال یعنی اینکه نسخه رو از تم فارست خریداری کردید؟؟؟؟

اگر خیر پس شما هم احتمالا دارید از نسخه های نال استفاده می کنید که این مثلا فروشگاه ها می فروشند فقط همین آنها نسخه نال را پیدا می کنند ترجمه را از سایت های رایگانی مانند اینجا بر می دارند و در پوسته قرار می دهند و با چنان قدرتی می گویند اورجینال است که خود طراح قالب هم تعجب می کند :))

هیچکدوم هم تو تم فارست اکانت صوری هم ندارند چه برسد به خرید قالب 600 هزار تومانی یا 6 میلیون ریالی

زیاد سخت نگیرید تجربه است

موفق باشید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
جاویدان جان توی نسخه اصلی روی سایت تم فارست هم فارسی ساز ما درج شده(اخرین بررسی من یکی دو ماه پیش بوده).

onlinearash

تازه وارد
@جاویدان @Mohammad 

با سلام

راستش من انفولد رو از و و خریده‌ام، اما چون متاسفانه هر سه تاشون خالی از اشکال نیست (حالا کیفیت پشتیبانیشون پیشکش!)، نهایتا مجبور شدم هزینه کنم و از تم فارست رو بخرم! وقتی وردپرس انگلیسی باشه، انفولد اورجینال هم همه چیزش انگلیسیه، ولی وقتی وردپرس رو فارسی میکنم (با انتخاب زبان فارسی از منوی Setting)، انفولد اورجینال هم خیلی از آیتمهاش فارسی میشه و پرشین اسکریپت هم اونجا نمایان میشه. عکسهای هر دو حالت را ضمیمه کرده‌ام.

با تشکر فراوان

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

بالا