قالب ریسپانسیو

saeedsm

تازه وارد
سلام دوستان

من قالب اتم رو خریدم ولی اصلا از ریسپانسیوش راضی نیستم.

در حالت موبایل منو بالا بد کار میکنه. در چک اوت برگه ریسپانسیو نیست و فیلد ها کوچیک میشه

چطوری اینا رو اصلاح کنم به خصوص چک اوت رو؟ و اصلا قالب فارسی هست که با موبایل خیلی خوب کار کنه؟

متشکرم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

قالب فارسی که منظورتون کاملا فارسی باشه رو اطلاع ندارم که با موبایل کار کنه ولی قالبهای خارجی که فارسی سازی شدن بسیارند . اگر به php & Css & html تسلط دارید که نیازی به توضیح نیست ولی اگر تسلط ندارید و سعی در تجربه دارید با مرورگر فایر فاکس یا اپرا می تونید بخشهایی رو که فکر می کنید ایراد دارند رو مشاهده و با ابزارهای قسمت تولز مرورگر تست و در قالب نهایی فیکس کنید.

یه راه دیگه اینه که مثلا میگید این قسمت سایتم ایراد داره و آدرس اون قسمت رو میدید دوستان یه نگاه میندازند و اگر بتونند اصلاح و مسیرش رو میگن

موفق باشید

saeedsm

تازه وارد
سلام دوست عزیز

ممنون از راهنمایی تون. راستش ترجیح میدم به جای ساعت ها ور رفتن با کد تو فایر فاکس و پیداکردن سوراخ دعا از یک حرفه ای کمک بگیرم. این از ویژگیهای نزدیک شدن به دهه ۴۰ زندگی هست ادم دیگه حوصله دیباگ نداره  :))

اگه از دوستان کسی هست که بتونه چند تا مورد اینطوری رو برطرف کنه و دستی به سر و روی قالب من بکشه و یک ماهی پشتیبانی کنه این جور مسايل ریز رو ممنون میشم یک پیشنهاد قیمت برای پشتیبانی یک ماهه به من بدن. فقط روی وو کامرس تخصص و تجربه داشته باشند چون خودم تازه کارم تو فروشگاه. 
متشکرم

saeedsm@gmail.com

بالا