قالب گیم وردپرس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

enterpc.ir

کاربر عضو
سلام یک قالب گیم وردپرس میخام. اگه دارین با پیش نمایشش بهم نشون بدین.

پیام بدین بهم

MohammadQ

کاربر عضو
خودم ندارم اما اگر بخوای میتونم معرفی کنم ، اگر خواستی پ.خ بده .

caduspro

کاربر عضو
با درود

انتخاب زیاد داری. اینقدر هست که در انتخاب سرت گیج میره. داخل فروشگاه ایرانی هست فارسی شده. یا می تونی یکی رو انتخاب کنی و سفارش بدی ترجمه بشه. یا اگر html بود به وردپرس تبدیل بشه.

یک نمونه

یکی هم که نمونه فارسیش در یکی از فروشگاه ایرانی موجوده

دیگه با خودته

enterpc.ir

کاربر عضو
اون دومی خیلی با حال تره ؛ واقعا گرافیکیه. ممنون بابت پاسخ

caduspro

کاربر عضو
اون دومی خیلی با حال تره ؛ واقعا گرافیکیه. ممنون بابت پاسخ
سرم یکم خلوت شده، دارم همون قالبو ترجمه می کنم. یکم باید اینور و اونور بشه. تموم شد داخل انجمن میزارم. دانلود کن

enterpc.ir

کاربر عضو
سرم یکم خلوت شده، دارم همون قالبو ترجمه می کنم. یکم باید اینور و اونور بشه. تموم شد داخل انجمن میزارم. دانلود کن
ممنون ، ترجمه قالبه کار هر کسی نیست. برنامه نویس حرفه ای میخاد. انشا الله موفق باشی و تن درست.

caduspro

کاربر عضو
تموم شد. کاره خاصی نداشت. کل زمانی که براش گذاشتم شاید 3 ساعت شده باشه. برای من که درست کار کرد و شبیه دمو در آوردم در لوکال.

Mehr@ban

کاربر عضو
تموم شد. کاره خاصی نداشت. کل زمانی که براش گذاشتم شاید 3 ساعت شده باشه. برای من که درست کار کرد و شبیه دمو در آوردم در لوکال.
سلام

کارتون تحصین بر انگیزه!

کاشکی همین کمتر از 3 ساعتی رو که داشتین کار میکردین رو فیلم میگرفتین و توضیح میدادین

میذاشتین برا ما تازه کارا!

caduspro

کاربر عضو
اگر در زمینه شخصی سازی پوسته پرسشی داشتید هم در تارنمای خودم و هم در تایپک مربوطه می تونید بپرسید، پاسخ می دهم.

enterpc.ir

کاربر عضو
منم خیلی دلم میخاد از این کارا بکنم. html و css بلدم ولی php سر در نمیارم. ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا