راه وجود دارهداداش میشه شما تنظم کنید بنده یاد بگیرم
به ترتیبمرسی
بعد میشه بگین آیتم های مربوط به جستجو رو که زده مثلا حداقل حمام و... رو کجا میتونم عوض کنم مثلا بکنمش تعداد حمام یا ... فایلش کدومه؟؟
پوشه Import Zip زو باید چیکار کنم؟
اسلایدر رو از کجا فعال کنم. آیا میشه اندازه اسلایدرو از کجا کوچکتر کنم
فرم ثبت نام رو چجوری فعال کنم...آیا راهی هست برا گذاشتن آگهی توسط کاربر وجه آن را آنلاین پرداخت کند؟
ممنننون میشم کمک کنید
ممنون از شما آقا میلاد من یکم سایت رو تکمیل تر کنم ک زیاد وقتتونو نگیرم بعد لینک رو در اختیارتو میزارمبا تشکر از حسام
روشی که حسام گفتن برای وارد کردن فایل آماده هست)برای این که قالب سایت شبیه به نمونه اصلی بشه)
اما برای تعداد حمام و ... در بخشی که مشخصات خانه ها را وارد می کنید می توانید تعیین کنید.
از جمله تعداد گاراژ و میزان فضای خانه.
اگر مشکلی داشیتد بگید تا به صورت تصویری نشون بدم.
سلام آقا میلاد مرسی ک سریع و باحوصله جوابمو میدیدبرای سوال اول و دومتون لینک زیر رو مطالعه کنید(باید از کلاسی پرس استفاده کنید)
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
سوال سوم به این صورت هست که وارد بخش ابزار ها روی گزینه ی درون ریزی کلیک کرده و این فایلی که در فولدر Import Zip هست رو داخل وردپرس ایپمورت میکنید(ار اولین بار که دارین از قابلیت استفاده می کنید داخل موتور های جستجو درباره درون ریزی وردپرس تحقیق کنید.)
درباره سوال چهارم باید از برگه ای که به عنوان صفحه اصلی هست این افزونه رو فعال کنید .معمولا آخرین بخش از برگه هست.(در کادر وسط) معمولا به علت اینکه تصاویر درون ریزی نشدن این افزونه چیزی برای نشون دادن نداره و به همین علت فکر می کنید غیر فعاله.
برای تغییر انداززه هم باید از داخل تنظیمات افزونه اقدام کنید.
درباره سوال پنجم ،برای این کار بهترین راه دست زدن توی کدهای style.css هست اما افزونه زیر هم می تونه کار شما رو راه بندازه
سلامقالب real homes یکی از پر فروش ترین قالب های املاکی در بین قالب های موجود برای این زمینه می باشد به دلیل منطف بودن و امکانات بی نظیرش , بخش هایی از این قالب که سبب جذب شدن به این تم میشه بخش هاییست چون امکان جست و جوی حرفه ای برای رسیدن به ملک مورد نظر , دارای سیستم حرفه ای پاپ آپ برای عضویت و ورود به سایت , تعریف املاک به صورت مجزا همرا با برخی ویژگی ها چون شهر , نوع ملک ( فروشی , اجاره ای ) و بی نهایت امکانات مختلف.
ریسپانسیو و کاملا پاسخگو برای دستگاهها
یکی از دیگر ویژگی های این قالب وردپرس املاکی می توان به ریسپانسیو بودنش اشاره کرد ویزگی که شاید امروزه یکی از مهم ترین بخش های یک سایت رو تشکیل میده تا مشتریان و کاربران بتونن با انواع دستگاههایی که در اختیار دارن سایت رو بتونن ببینن.
راستچین بودن
وجود پنل تنظیماتی امروزه برای همه قالب ها لازم می باشد , قالب املاک Real Homes دارای پنل تنظیمات فوق العاده حرفه ای می باشد , تفاوتی که شاید با برخی قالب های دیگه داره این باشه که بخش های مختلف نمایش سایت در قسمت پنل تنظیمات قالب قابل اعمال می باشد.
و دارای اسلایدر Revolution Slider
اگر مشکلی بود اطلاع بدین.
------------------
94/4/1
قالب به نسخه 2.0 ارتقا پیدا کرد.
همه زحمت ها به پای شما بودهخیلی ممنون @mostafa98
اجازه میدید این فایل رو داخل فایل دانلودی پست اول قرار بدم؟
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.من نصب کردم اما کامل نیست چ کارش کنم
شما باید خودتون دست به کار بشید و تنظیمات اسلایدر و همچنین تنظیمات برگه و البته فهرست ها رو درست کنیدممنون بابت قالب عزیز من نصب کردن اون xmlرو بهتر شد اما بهم ریختش کجهو کوله هست