قرار دادن استایل در php

mohammad90-2011

تازه وارد
سلام

من می خوام به یک فایل php استایل اضافه کنم و به وسیله جاوا اسکریپت فرا خوانیش کنم مثل ابزار های وبلاگ و سایت اما فایل در زمانی که استایل نداره فرا خوانی میشه ولی وقتی بهش استایل اضافه میشه دیگه با کد جاوا اسکریپت نمایش داده نمیشه.

اگه لطف کنن دوستانی که اطلاع دارن مشکل رو حل کنند ممنون میشم.

mohammad90-2011

تازه وارد
بفرمایید:

کد:
document.write("<?PHPecho "<center><b><div style=\"font-family: arial; font-size: 16px; border: solid red 1px; width: 125px; padding: 5px; background-color: lightblue\">";
echo "IP : ";echo $_SERVER['REMOTE_ADDR'];echo "</div></b>";
echo "<div style=\"font-family: arial; border: solid red 0px; width: 150px; padding: 5px\">";
echo "<a href=\"http://iranianblogers.ir/\" target=\"_blank\">";echo "<center>";
echo "IP دریافت کد نمایش";echo "</center></center>";
echo "</a>";echo "</div>";
?>");
وقتی استایل ها رو حذف می کنم درست نمایش میده. لازمه بگم که فقط وقتی با جاوا اسکریپت فراخوانی میشه نمایش داده نمیشه و به صورت عادی صفحه بالا میاد.

IAMIR

کاربر عضو
" استایل را به ' تبدیل کن و \ را بردار ببین مشکل برطرف میشود ..

HamedR

کاربر عضو
کد:
document.write("<?PHPecho "<center>
بین <?php و echo فاصله بزار حل میشه :

کد:
document.write("<?PHP echo "<center>

william

کاربر عضو
یکم: حتما از تگ script برای اجرای جاوااسکریپت استفاده کنید.

دوم: شما برای attribute های HTML تون از " استفاده کردید. و همچنین دارید برای قرار دادن رشته در تابع write جاوااسکریپت از " استفاده می کنید. پس یا باید Double Quotation ها رو escape کنید، (دقت کنید در جاوااسکریپت هم باید escape بشه. الان شما فقط در php این کار رو انجام دادید. اگه سورس کدتون رو در مرورگر نگاه کنید متوجه می شید.) و یا اینکه برای مقدار رشته ای در جاوااسکریپت از ' استفاده کنید.

سوم: همونطور که hamedR گفتند بین php و echo فاصله بذارید.

چهارم: همیشه هنگام نوشتن و اجرای javascript از یک دیباگر استفاده کنید. (الان مرورگرها معمولا پیشفرض دارند. اما اگه موزیلایی هستید FireBug پیشنهاد میشه...)

پنجم: کد اصلاح شده ی شما:

کد:
<script type="text/javascript">
document.write('<?PHP echo "<center><b><div style=\"font-family: arial; font-size: 16px; border: solid red 1px; width: 125px; padding: 5px; background-color: lightblue\">";
echo "IP : ";echo $_SERVER['REMOTE_ADDR'];echo "</div></b>";
echo "<div style=\"font-family: arial; border: solid red 0px; width: 150px; padding: 5px\">";
echo "<a href=\"http://iranianblogers.ir/\" target=\"_blank\">";echo "<center>";
echo "IP دریافت کد نمایش";echo "</center></center>";
echo "</a>";echo "</div>";
?>');
</script>

mohammad90-2011

تازه وارد
دوست من با گذاشتن تگ های اسکریپت خود صفحه هم دیگه نمایش داده نمیشه چه برسه که بخواد با جاوا اسکریپت فرا خوانی بشه .

مثل این که شما منظور من رو متوجه نشدید می خوام مثل کد های ابزار وبلاگ با کد زیر صفحه رو فرا خوانی کنم واگر نه صفحه درست بالا میاد.

کد:
<script type='text/javascript' src='URL'></script>

william

کاربر عضو
خب دیگه، پس به تگ اسکریپت نیاز نیست. تست کردم کدتون مشکلی نداره و کار میکنه الان...

mohammad90-2011

تازه وارد
امیر جون و حامد عزیر کار هایی که شما گفتید رو هم انجام دادم ولی جواب نداد.

HamedR

کاربر عضو
امیر جون و حامد عزیر کار هایی که شما گفتید رو هم انجام دادم ولی جواب نداد.
من همون لحظه ای که متن رو نوشتم کد رو تست کردم.

مگه کد شما ip رو داخل یه کادر نمایش نمیده ؟؟!!!!

اگه نمایش ip باشه مشکلی نداره .

mohammad90-2011

تازه وارد
حامد جان من که از اول دارم میگم که کد مشکلی نداره من می خوام فقط توسط کد زیر این صفحه php رو تو یه صفحه دیگه مثل ابزار های وبلاگ نمایش بدم.همین.

کد:
<script type='text/javascript' src='URL'></script>

william

کاربر عضو
الان مشکل شما کجاست؟

کد مشکلی نداره که؟!!!

--------------------------------

به جای URL آدرس فایل php رو بذارید...

You must be registered for see images attach

mohammad90-2011

تازه وارد
از اول هم که دارم داد میزنم که کد مشکلی نداره ولی وقتی آدرس فایل php رو داخل این کد میذارم هیچ چیزی نمایش داده نمیشه ولی وقتی آدرس رو مستقیم اجرا می کنم مشکلی نداره. فقط مشکل باز کردنش تو صفحات دیگه ای مثل وبلاگ ها هست. اگه یکی از ابزار های مخصوص وبلاگ رو دیده باشید متوجه میشید که من چی میگم.

بالا