قرار دادن محصولات ووکامرس در صفحه اصلی

dkbaz

تازه وارد
سلام خدمت استاید محترم وقتتون بخیر و خوشی

من یک تم فروشگاهی طراحی کردم و تازه کارم رو با ووکامرس شروع کردم
خیلی  تو نت گشتم ولی اموزشی پیدا نکردم چطوری محصولات های که اضافه میشه در ووکامرس رو تو صفحه ایندکس نمایش داد
میخوام ینی مثل حلقه 

<?php if(have_posts()) : ?>
      <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>

<?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?> 

باشه که بتونم محصولات مرتبط با دسته رو همونجا نمایش بدم نمیخوام یه صفحه دگه به نام فروشگاه بسازم میخوام که

محصولات در صفحه اصلی نمایش داده بشه

ممنون از وقتی که میذارید

Obka

کاربر عضو
سلام و درود

شما کافیه در حلقه مربوط به نمایش پست هاتون نوع پست هایی که میخواین نمایش بده رو مشخص کنید برای ووکامرس مثلا به این صورت هست :

'post_type' => 'product',

شما باید کد بالا رو داخل حلقه مورد نظرتون قرار بدید نمایش میده .

موفق باشید

dkbaz

تازه وارد
میشه خواهش کنم یک مثال بزنید؟
لطفا یک تکه کد بزارید که کاملا درک کنم

متشکرم

Obka

کاربر عضو
بله این یک مثال از حلقه :

$prodpage = array(
'posts_per_page' => 5,
);
$featured_query = new WP_Query( $prodpage );

if ($featured_query->have_posts()) :

while ($featured_query->have_posts()) :

$featured_query->the_post();

$product = get_product( $featured_query->product->ID );

// Product Info Output Here

endwhile;

endif;

wp_reset_query(); // Query Reset

این یک مثال بود شما باید این تیکه کد رو در حلقه خودتون و جایی که میخوایین نمایش بده بکار ببرین و بر اساس نیاز بهش استایل بدید ، همچنین مواردی رو میتونید به کد بالا اضافه کنید

مثلا : تعداد نمایش محصول ، نماش محصول فقط در صفحه اصلی و امثالهم

موفق باشید

dkbaz

تازه وارد
ببخشید من متوجه نشدم که چطوریه
این کد ها خودشون باید داخل یه  حلقه دیگه باشن یا خودشون کل حقله رو تشکیل میدن؟

در این قسمت 

// Product Info Output Here

چی باید قرار بگیره؟ منظورم چه کد هایی
درواقع من میخوام که مثلا سه بخش تو سایت قرار بدم که هر بخش یک دسته داشته باشه
و  اون بخش روبا دسته بندی فراخوانی کنم
و از اونجایی ک بی تجربه هستم و نمیدونم با افزونه ووکامرس باید چطوری انتشار بدم؟ ینی تو خود در قسمت پنل وردپرس

از قسمت افزودن محصول انتشار بدم کفایت میکنه یا شورت کدی چیزی داره که باید افزودن نوشته جدید

انتشارش بدم؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید چون هیچ بخش از این افزونه رو نمیدونم

ببخشید خیلی وقتتون رو گرفتم امروز

با تشکر

dkbaz

تازه وارد
واقعا عذر میخوام منظورم رو دارم خیلی بد میرسونم
ببینید من سه بخش دارم مثلا اجناس فیزیکی، دانلودی و مثلا چمیدونم یچیز دیگه ای
برای هرکدوم یه جایی طراحی کردم که محصولاتش درش نشون داده بشه

حالا من محصول رو که اضافه کردم از قسمت محصولات/افزودن محصول   باید برم و از قسمت نوشتن مطلب جدید خود وردپرس چیزی ارسال کنم یا کدی چیزی داره که محصولات ووکامرس رو خودش در بخش مربط نشون میده؟

فکر میکنم منظورم رو رسوندم فقط لطفا خیلی ساده و با کد موجود بگید که بتونم بفهمم

بازم عذر میخوام  شرمنده بخدانمیخواستم اسپم کنم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز امیدوارم سوالات شما رو درست متوجه شده باشم

مشکل شما در نوع درخواست شماست شما اول کد حلقه و برنامه نویسی می خوای و الان یه چیز ساده .

اگر دانش برنامه نویسی ندارید مثل خود بنده یا خیلی های دیگر از افزونه ها کمک بگیرید یا کدهای مصرف شده ، اگر هم دانشش رو دارید در گیت هاب کل مستندات هستش.

در مورد سوال اول شما برای داشتن فروشگاه در وکامرس نیازمند برگه فروشگاه هستید چه فارسی چه انگلیسی و برای اینکه در صفحه اصلی وردپرس نمایش داده بشه نیازه که تعیین بشه این برگه به صورت ایستا صفحه خانه یا اصلی باشه که در تنظیمات وردپرس موجود هست

برای ایجاد محصول شما از خود وکامرس استفاده می کنید نه وردپرس قسمت وردپرسی بالای محصولات برای نوشتن شرح محصول هستش . برای اینکه هر محصولی در قسمت خودش نمایش داده بشه باید دسته بندی لحاظ کنید و گزینه آخر دسته بندی رو برای محصولتون تیک بزنید {سمت چپ پنل} . و اگر خواستید عکس شاخص قرار بدید و تیتر محصول نیز فراموش نشه و بعد انتشار رو بزنید

نکته مهم اینه اگر می خواید محصولات در صفحه اصلی دیده نشن باید ممنوعیت براشون در نظر بگیرد که کدش در انجمن موجوده جستجو کنید . بهترین حالت این روش استفاده از ویژوال کمپوزر هستش.

اگر قالب جدید خودتون طراحی کردید نمونه خوب و راحت برای شما جهت بررسی و استفاده از کدها  قالب استنفورنت ووکامرس هستش .

امیدوارم در کارتون موفق باشید

Obka

کاربر عضو
همون طور که دوست عزیز جناب @جاویدان فرمودند شما الان سوالتون دو حالت شد ، جنبه عمومی و نحوه پست زدن رو که ایشون فرمودن ولی شما در پست اول حلقه گذاشتین اگر صحبت شما کد نویسی هست که به همین سادگی نمیشه من کد بدم به شما چون از نوع قالبی که فرمودین طراحی کردید اطلاع ندارم پس کدی هم نمیتونم بنویسم وقتی شما قالبی رو طراحی میکنید پس دانش برنامه نویسی و کد نویسی دارین ، کدی که بنده به شما دادم فراخوانی کد های مورد نظر هست از ووکامرس و نوع و جنس نمایش پست رو در صفحه مورد نظر مشخص میکنه من نمیدونم شما چه نوع حلقه ای استفاده کردید و توش چی گذاشتین ولی من یه نمونه حلقه به شما میدم البته نوع های مختلف داریم بنده بازم تاکید میکنم باید سورس قالبتون رو ببینم و بدونم چیو برای کجا میخوایین دقت کنید :

<?php
$Obka = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'0',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 0 )); ?>
<?php if($Obka->have_posts()) : while($Obka->have_posts()) : $Obka->the_post();?>

// کدهای مربوط به پست های ووکامرس شما

<?php endwhile;endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

من اومدم به حلقه مورادی رو اضافه کردم هرچی رو نمیخوایین حذف کنید و هرچی رو که میخوایین به حلقه اضافه کنید و یا ویرایش کنید .

راهنمایی از این بیشتر مستلزم دسترسی به سورس شما و مباحث کد نویسی هست .

موفق باشید

dkbaz

تازه وارد
دوستان واقعا معذرت میخوام و ممنونم که اهمیت میدید به مشکلات کسانی مثل من

با برنامه نویسی اشنایی دارم ولی تازه با ووکامرس کارمو شروع کردم و متاسفانه هیچ منبع ای موجود نیست تو نت تغریبا فهمیدم باید چیکار کنم و ببخشید که دیشب تشکر نکردم مهمونم داریم و سرمون بهشون گرمه من با همین اطلاعات پر ارزشی که دادید سعی میکنم کار کنم و بقیه شو خودم بفهم و با سوال های الکی وقتتون رو نگیرم ولی اگ بازم متوجه نشدم میگم
خیلی خیلی خیلی ممنون

بالا