سلام دوستان روی این سایت وردپرس چه قدر قیمت می گذارید؟
O onl تازه وارد 16/6/14 #2 سلام دوستان روی این سایت وردپرس چه قدر قیمت می گذارید؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 18/6/14
farsadf کاربر عضو 16/6/14 #3 با توجه به قالب امکانات و همینطور رنک 17 میلیونی سایت قیمت 50000 تومان و قیمت پر 100000 تومان ( اما من خریدار نیستم و فقط قیمت رو به شما میگم)
با توجه به قالب امکانات و همینطور رنک 17 میلیونی سایت قیمت 50000 تومان و قیمت پر 100000 تومان ( اما من خریدار نیستم و فقط قیمت رو به شما میگم)
M mirhendi کاربر عضو 17/6/14 #6 عزیز البته اگه این سایت را براتون طراحی کرده باشند قیمتش متفاوته وگرنه برای فروش همینه قیمتش ولی برای طراحی حدود 300 الی 500 تومان بستگی به پشتیبانی و شرکت و هاست و دامنه داره
عزیز البته اگه این سایت را براتون طراحی کرده باشند قیمتش متفاوته وگرنه برای فروش همینه قیمتش ولی برای طراحی حدود 300 الی 500 تومان بستگی به پشتیبانی و شرکت و هاست و دامنه داره
hannanstd.ir مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی 17/6/14 #7 سلام ازین سوالها میشه تو این انجمن پرسید ؟ منظورم قیمت و ارزشو ... اینها هست ؟ چون خودم یکی ازین سوالها دارم البته بعدا میپرسم
سلام ازین سوالها میشه تو این انجمن پرسید ؟ منظورم قیمت و ارزشو ... اینها هست ؟ چون خودم یکی ازین سوالها دارم البته بعدا میپرسم
Ehs@n کاربر عضو 17/6/14 #8 سلامازین سوالها میشه تو این انجمن پرسید ؟ منظورم قیمت و ارزشو ... اینها هست ؟ چون خودم یکی ازین سوالها دارم البته بعدا میپرسم کلیک کنید تا گسترش یابد... خب ، محمد چت روم رو واسه همین گذاشته دیگه! بیا اونجا بپرس
سلامازین سوالها میشه تو این انجمن پرسید ؟ منظورم قیمت و ارزشو ... اینها هست ؟ چون خودم یکی ازین سوالها دارم البته بعدا میپرسم کلیک کنید تا گسترش یابد... خب ، محمد چت روم رو واسه همین گذاشته دیگه! بیا اونجا بپرس