قیمت این سایت چنده

hamid_00a

کاربر عضو
سلام خواستم بدونم قیمت طراحی این سایت چنده ایا این اوپن کارت کسی بحواد اینو طراحی کنه چند میگیره البته برای خودم نمیخوام

send

تازه وارد
سلام

دوست عزیز سایت خاصی نیست .

از فروشگاه آماده استفاده شده ولی نمیتونید انجام بدین پیغام خصوصی بدین براتون انجام میدم

IAMIR

کاربر عضو
این برنامه به راحتی توسط سیستم ووکامرس قابل اجراست .

چندین قالب آماده ووکامرس مشابه در سایت معرفی شده .

ولی چون یک مقدار ویرایشات اختصاصی داشته پیشنهاد می شود . از یک قالب شکیل اختصاصی در کنار سیستم فروشگاه ساز ووکامرس بهره ببرید .

hamid_00a

کاربر عضو
شما منظور من رو درست متوجه نشدید پرسیدم طراحی این سایت تقریبا چنده اولا خواستم بدونم این از اوپن کارت داره استفاده میکنه دوما قیمت طراحی فعلیش چند در میاد تقریبا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

soosmar

کاربر عضو
نصب وردپرس + افزونه ووکامرس + تنظیمات اولیه + نصب قالب + اختصاصی سازی + پشتیبانی 1 هفته

300 تومن!

خیلی بهتر از اون میشه در آورد...

saeedpersian

کاربر عضو
قسمت فروشگاهش دقيقا با اوپن كارت هست ولي از صفحه اصلي معلوم نيست.

MohammadQ

کاربر عضو
نصب وردپرس + افزونه ووکامرس + تنظیمات اولیه + نصب قالب + اختصاصی سازی + سئو = 200 هزار تومان

hamid_00a

کاربر عضو
ای کاش یکم توجه میکردید که من چی نوشتم و چی میخوام من اصلا برای طراحی این پست رو ندادم فقط پرسیدم این روی اوپن کارته و قیمت طراحی فعلی چنده باز شما بیایید بگید وردپرس + ووکامرس+سئو و... فلان قیمت من نمیخوام طراحی شه برام فقط لطف کنید جواب سوال منو بدید

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
من قبلم با اپن کارت کار کردم . ماژول خیلی داره .

باید بگی چه ماژول هایی هم نصب کرده برات .... یا مثلا قیمت نصب این انجمن مای بی بی هم مثلا منظورت هست ؟

مثلا الان از url هاش معلومه که ماژول seo friendly رو نصب کرده مثلا ....

ولی خب قالبش خیلی چرته و یکم دیفالتش رو تغییر داده ...

send

تازه وارد
دوستان که گفتن بین 200 تا 300 تومان

soosmar

کاربر عضو
قیمت این سایت بین 100 تا 200 هست از نظر من! :39:

MohammadQ

کاربر عضو
دوستان دارن در موردطراحی خودشون میگن که چند طراحی میکنن قیمت طراحی فعلی سایت رو نمیگن که
این سایتی که من دیدم مفت گرونه ، چون همه چیزش به جز تصاویر دیفالت هستش ، 50 فقط اونم فقط برای تصاویر

بالا