قیمت های طراحی سایت

onl

تازه وارد
سلام دوستان می خواستم بدونم قیمت طراحی سایت وردپرس,جوملا,و سایر مدیریت محتوا ها و یا طراحی قالب های html و یا طراحی قالب وردپرس

جایی هست که قیمت های واقعی طراحی سایت را به صورت کامل داشته باشد.

MahdiY

راهبر انجمن
چند تا شرکت و سایت طراحی بپرسید

میانگین بگیرید

فکر نکنم چیز ثابتی باشه دلخواه قیمت میدن

IAMIR

کاربر عضو
هیچ منطقی تو این کار وجود ندارد . ولی معمولا رنج قیمتی با اختلاف قیمت 30% درصد می باشد .

mirhendi

کاربر عضو
متاسفانه متاسفانه متاسفانه متاسفانه ...... توی این کار منطق : جیب مشتری

یه صنف طراحان گرافیک ایران داریم که قیمت فوق فضایی زده یعنی یک صفحه ثابت استاتیک را که نهایتا یک طراح 300 الی 400 (نهایتا ) میگیره را زده 2 میلیون ...

یه اتحادیه هم تو سایت برنامه نویس راه اندازی شده که خیلی عالیه من خودم وقت نکردم عضو شم ولی شنیدم خیلی خوبه

مهندس ، من متاسفانه قبلا قیمت خیلی کم میدادم به مشتری مثلا سایت جوملایی را با 300 تومن هم طراحی میکردم ولی فایده ای نداشت

سعی کن زیر 1 تومن پروژه نگیری تا هم مشتری برای شما ارزش قائل شه هم شما برای مشتری....

IAMIR

کاربر عضو
خدا شاهده همین مشکل برای منم پیش اومد . یک سایتی ببود من یک قیمت منصفانه دادم . بعد از چند روز تماس گرفتند قیمت شما خیلی کمه . احساس می کنیم . کیفیت و تجربه شما کم باشه . آب سرد ریختن روم . پس همیشه و همه جا نمیشه یک قیمت داد .

تو همین کشور برای طراحی یک سایت معمولی تا 100 میلون تومان هم بعضی ها هزینه می کنند .

takbet

تازه وارد
به نظرم طراح این سایت تو ایران تکه !

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
به نظرم طراح این سایت تو ایران تکه !
نه بابا !! واسه کیه ؟!!!!

اصن معلوم نیست واسه خودته !!!

ولی با نظر mirhendi موافقم . ارزون بگیری قدرتو نمیدونن .

طرف اومده میگه من که میدونم شما از سی ام اس آماده استفاده میکنین ، گفتم باشه حالا بگو ببینم سی ام اس مخفف چیه ؟

دیگه هیچی نگفت .

در ضمن اگرم قیمت پایین میدین واسه امکانات جانبی هم قیمت جدا بگین مثلا واسه فرم تماس با ما هم یه پول جدا بگیرین فک نکنه

الکیه .

در ضمن هرکی هم حرف زد سایت زیر رو بهش نشون میدم میگم اختصاصی میخوای برو اونجا سفارش بده ، میره میبینه خفه میشه برمیگرده .

فقط 120 تومن پول ماژول rss شه .

سرچ داخلی 120 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mirhendi

کاربر عضو
این سایت فوتبالی ها خیلی تکه :-"

فقط مهندس این سایتا غیر قانونی ان

---

بله باید واسه هر بخش جدا قیمت گذاشت و با مشتری اندازه ی فهمش صحبت کرد

یه وقت یه مشتری کامل با cms اینا اشناس خوب مسلما هاست و دامنه را میگید خودش بگیره تو هزینتون صرفه جویی کنید

ولی وقتی مشتری اشنا نیست نمیشه بش گفت اقا هاست اینقدر دامین اینقدر سی ام استون اینقدر (طرف فرار میکنه)

بنده همیشه روی پروژه هایی که میگیرم گزینه ی پشتیبانی و اموزش را اضافه میکنم

پشتیبانی مثلا میگم یک ماه رایگان اگر امکان جدیدی خواستین اضافه کنین تا یک سال هم تضمین میکنم خودم انجام بدم ( با دریافت هزینه)

اون پشتیبانی را هم بعد از یک ما با مشتری تماس میگیرم و میگم پلن 6 ماهه اینقدر یک ساله اینقدر

مثلا روی پروژه 3 تومنی میگم 3 ماه پشتیبانی 250 تومان ، شش ماه 350 تومان و یک سال 450 تومان ...

اکثرا هم پلن یک ساله را انتخاب میکنند

بالا