كمك و راهنمايي

mohsenshayan

تازه وارد
با سلام

من سايتم riazichi.ir هست و ووكامرس رو هم نصب كردم .اما وقتي پوسته سايتم رو تغيير ميدم كلا عوض ميشه يعني پوسته فروشگاه و سايت عوض ميشه و چطور ميتونم قالب ها ي فروشگاه و سايتم فرق بكنه

مثال: shop.riazichi.ir درست شه

ممنونم اگه سوالم ابتدايي هست

saeedpersian

کاربر عضو
با سلام من سايتم riazichi.ir هست و ووكامرس رو هم نصب كردم .اما وقتي پوسته سايتم رو تغيير ميدم كلا عوض ميشه يعني پوسته فروشگاه و سايت عوض ميشه و چطور ميتونم قالب ها ي فروشگاه و سايتم فرق بكنه

مثال: shop.riazichi.ir درست شه

ممنونم اگه سوالم ابتدايي هست
شما بايد يك سابدامين با نام shop ايجاد كنيد و يك وردپرس براش نصب كنيد و ووكامرس رو اونجا نصب كنيد و پوسته فروشگاهي مدنظرتون رو در اونجا نصب كنيد تا از قالب اصلي سايتتون جدا باشه.

mohsenshayan

تازه وارد
ممنونم ازتون كه با اين وجود جواب دادين////

- - - Updated - - -

ميتونم يه سوال ديگه بپرسم؟؟

saeedpersian

کاربر عضو
ممنونم ازتون كه با اين وجود جواب دادين////- - - updated - - -

ميتونم يه سوال ديگه بپرسم؟؟
سوال پرسيدن كه سوال پرسيدن نداره :D

شما بپرس منم بلد نبودم يكي مياد جواب ميده.

mohsenshayan

تازه وارد
من درگاه پرداخت بانك ملت رو براي وردپرس با هر نوع قالب وردپرسي ميتونم سازگارش كنم

يعني با نصبش مشكلي پيش نمياد؟؟؟

- - - Updated - - -

اين قالب رو ببينيد من فروش محصول دانلودي خودم رو داخل اين سايت ميتونم بوسيله درگاه پرداخت قرار بدهم؟؟

باتشكر

saeedpersian

کاربر عضو
من درگاه پرداخت بانك ملت رو براي وردپرس با هر نوع قالب وردپرسي ميتونم سازگارش كنميعني با نصبش مشكلي پيش نمياد؟؟؟

- - - Updated - - -

اين قالب رو ببينيد من فروش محصول دانلودي خودم رو داخل اين سايت ميتونم بوسيله درگاه پرداخت قرار بدهم؟؟

باتشكر
شما ميخواي فروشگاه سايتت رو با ووكامرس راه بندازي درسته؟ پس اول از فروشنده قالب بپرس ببين اون قالب با ووكامرس سازگاره يا نه!

اگر سازگار باشه از افزونه درگاه ملت ووكامرس ميتوني استفاده كني.

mohsenshayan

تازه وارد
ممنونم ازشما

- - - Updated - - -

جايي كه قالب خوب داشته باشند و هم پشتيباني بهم معرفي ميكني؟؟؟

متشكرم كه وقت ميزاريد.

saeedpersian

کاربر عضو
ممنونم ازشما- - - Updated - - -

جايي كه قالب خوب داشته باشند و هم پشتيباني بهم معرفي ميكني؟؟؟

متشكرم كه وقت ميزاريد.
ظاهرا شما تازه با وردپرس يا ووكامرس آشنا شدي.

پيشنهاد من به شما اينه كه در ابتدا حداقل چند ماه از قالب هاي رايگان ووكامرس كه توي همين انجمن موجود است استفاده كنيد:

[h=2] [/h]

بعدا كه حساب كار دستتون اومد خودتون بهتر ميتونيد قالب حرفه اي براي خريد انتخاب كنيد.

بالا