كپي شدن توسط سايت هاي خبرخوان مفيد است يا مضر؟!

saeedpersian

کاربر عضو
سلام.

سوال من اينه كه اگر سايتمون (مطالب) توسط يكي از اين خبرخوان هاي اتوماتيك كپي بشه براي ما مفيد هست يا آسيب زننده؟!

مثلا اين سايت پرنسي با يك سابدامين به اسم سايت و با عنوان سايت من داره مرتب همه ي مطالب من رو كپي ميكنه:

الان من بي توجه باشم به اين مسئله؟ يا خوشحال باشم؟ يا اينكه تلاش كنم و به هر طريق ممكن جلوي اين كار رو بگيرم؟

دوستاني كه در مورد آسيب يا فوايد كپي شدن مطالب در اينچنين سايتهايي اطلاع دارند اظهارنظر كنند.

IAMIR

کاربر عضو
هم تاثیر مثبت دارد و هم تاثیر منفی .

ولی تاثیر منفیش بیشتره .

می توانید جهت رهایی از سایت های خبر خوان از افزونه زیر استفاده کنید .

اگر سایت مورد نظرت تو لیست نیست .

با نویسنده افزونه در ارتباط باش تا اضافه بکنه .

saeedpersian

کاربر عضو
هم تاثیر مثبت دارد و هم تاثیر منفی .ولی تاثیر منفیش بیشتره .

می توانید جهت رهایی از سایت های خبر خوان از افزونه زیر استفاده کنید .

اگر سایت مورد نظرت تو لیست نیست .

با نویسنده افزونه در ارتباط باش تا اضافه بکنه .

ممنون

نه. توي اون ليست نبود.

ولي اينجوري يكم مشكله ها... بايد هي چك كني سايتتو ببيني كدوم خبرخوان ها ازت دارن كپي ميكنن انارو به نويسنده اين افزونه معرفي كني تا اضافه كنه!

اين اسكريپت هاي خبرخوان رايگان دارن توي انترنت منتشر ميشن و هر روز چندين هزار از اين سايتهاي خبرخوان متولد ميشه.

يه راه كلي نداره؟

گوگل وبمستر تولز يه قسمتي داره كه سايتهايي كه بهت لينك دادن ولي تو تائيدشون نميكني رو معرفي كن تا اونها بعنوان اسپم شناخته بشن و از اعتبار سايت تو كم نشه... از اونجا اين سايت ها رو به گوگل معرفي كنيم اين تاثير منفي از بين ميره؟!

IAMIR

کاربر عضو
مثل علف هرز دارن رشد می کنند .

من با ساختار خبر خون هایی مثل شهر خبر اصلا مشکل ندارم . مفید هم هستند .

ولی بعضی سایت ها مثل mdir.ir فقط جهت ایجاد کردن ای فریم مضر دارند از این روش استفاده می کنند .

و چاره ای نیست . بالاخره . وقتی شما به برنامه نویس بگی اضافه بکن .

تمامی سایت ها از این روش استفاده می کنند . و تمام کاربارن افزونه مورد استفاده قرار می گیرد .

بالا