با سلام خدمت دوستان نیاز به کمکتون دارم خیلییی
از وقتی که روی ودپرس افزونه وکامرس رو نصب کردم و بعدش یه قالب خریداری کردم و روش نصب کردم از فروشگاه داری خسته شدم از بس که تو لود کردن گیر میکنه و مثلا تو مدیریت وردپرس میخوام از بخش محصولات برم بخش نوشته ها 3-4 دقیقه میکشه به طریقی که کلافه شدم و از نصب وکامرس پشیمان
مشکل از هاستینگم نیست و هاستی که روش هستش از بهترینای ایرانه
و جوابی که هاستینگ برای این مشکلم داده
منو راهنمایی کنید این مشکلو بر طراف کنم کلافم کرده
مرسییییییییی
آدرس فروشگاه
از وقتی که روی ودپرس افزونه وکامرس رو نصب کردم و بعدش یه قالب خریداری کردم و روش نصب کردم از فروشگاه داری خسته شدم از بس که تو لود کردن گیر میکنه و مثلا تو مدیریت وردپرس میخوام از بخش محصولات برم بخش نوشته ها 3-4 دقیقه میکشه به طریقی که کلافه شدم و از نصب وکامرس پشیمان
مشکل از هاستینگم نیست و هاستی که روش هستش از بهترینای ایرانه
و جوابی که هاستینگ برای این مشکلم داده
من هر چی افزونه اصلی قالب بود رو فقط نصب کردم.و دیگر مواردی که هاستینگ گفته بودو رعایت کردم ولی مشکل حل نشد که نشد و مشکل از وکامرسه که نمیکشه رو ودرپرسبا توجه به اینکه برنامه شما وورد پرس می باشد، رعایت موارد زیر میتواند در کاهش میزان مصرف منابع توسط برنامه شما تاثیر گذار باشد:
- حذف افزونه های غیر ضروری و غیر بهینه
- ارتقاء برنامه و پلاگین ها به اخرین ورژن
- صفحه بندی نظرات یا کامنت ها
- خالی کردن رکورد های جداول لاگ (با مشورت پشتیبانی برنامه)
- غیر فعال کردن پلاگین های آمار گیر در برنامه و استفاده از لاگ های پنل هاست (وب آلایزر) و یا برنامه های آمارگیر خارجی مانند
google analyzer
webgozar
- نصب پلاگین سوپر کش (در صورت تمایل بخش فنی این افزونه را برای شما نصب و تست خواهد نمود، در این صورت کافیست تا اطلاعات بخش مدیریت برنامه را ارسال فرمایید.)
منو راهنمایی کنید این مشکلو بر طراف کنم کلافم کرده
مرسییییییییی
آدرس فروشگاه
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.