لیست ToDo

• نویسنده موضوع twitfa
  • تاریخ شروع

twitfa

کاربر عضو
دروود بر شما

من تازه شروع کردم PHP رو یاد بگیرم

یه سوال داشتم !!!

من می خوام یه لیست ToDo بسازم برای تمرین

یه مشکل دارم :

1- یه IF نوشتم که وقتی عنوان و متن وارد شد چک کنه اگه پر بود متن رو بگیره و چاپش کنه !!!!

سری اول مشکلی نداره اما سری دوم چون صفحه رفرش میشه قبلی پاک می شه چطور باید کاری کنم که متن بمونه و متن جدید بهش اضافه بشه ؟

2- من کد php که می نویسم قبل از هرچیزی اون کد اگه echo داشته باشه بالا همه کدهام نشونش میده حتی اگر شرط براش نوشته باشم ، چطور می تونم کاری کنم که قبل از دستور submit مثلا اون کد اجرا نشه ؟؟؟

کد  :

کد:
<?php$subject_type = $_POST["subject"];$dec_type = $_POST["dec"];if((isset($_POST))) {echo ("<h3>" . $subject_type . "</h3><br><span>".$dec_type."</span>");}else {echo ("Plese Type Subject and Desc");}?><form action="index.php" method="post"><input type="text" name="subject" /><br><textarea name="dec">Plese Enter Text</textarea><br><input type="submit" /></form>

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این اطلاعات اصلا جایی ذخیره نمیشه که بخوای مجدد ازشون استفاده کنی... فقط چاپ هست!

twitfa

کاربر عضو
این اطلاعات اصلا جایی ذخیره نمیشه که بخوای مجدد ازشون استفاده کنی... فقط چاپ هست!
میدونم - می گفتم ایا امکانش هست که ما تو هربار اجرا بیایم html فایل رو دریافت کنیم بریزیم داخل یک متغییر و اون متغییر رو تو شرط بیاریم ؟ ؟  ؟

بالا