دروود بر شما
من تازه شروع کردم PHP رو یاد بگیرم
یه سوال داشتم !!!
من می خوام یه لیست ToDo بسازم برای تمرین
یه مشکل دارم :
1- یه IF نوشتم که وقتی عنوان و متن وارد شد چک کنه اگه پر بود متن رو بگیره و چاپش کنه !!!!
سری اول مشکلی نداره اما سری دوم چون صفحه رفرش میشه قبلی پاک می شه چطور باید کاری کنم که متن بمونه و متن جدید بهش اضافه بشه ؟
2- من کد php که می نویسم قبل از هرچیزی اون کد اگه echo داشته باشه بالا همه کدهام نشونش میده حتی اگر شرط براش نوشته باشم ، چطور می تونم کاری کنم که قبل از دستور submit مثلا اون کد اجرا نشه ؟؟؟
کد :
من تازه شروع کردم PHP رو یاد بگیرم
یه سوال داشتم !!!
من می خوام یه لیست ToDo بسازم برای تمرین
یه مشکل دارم :
1- یه IF نوشتم که وقتی عنوان و متن وارد شد چک کنه اگه پر بود متن رو بگیره و چاپش کنه !!!!
سری اول مشکلی نداره اما سری دوم چون صفحه رفرش میشه قبلی پاک می شه چطور باید کاری کنم که متن بمونه و متن جدید بهش اضافه بشه ؟
2- من کد php که می نویسم قبل از هرچیزی اون کد اگه echo داشته باشه بالا همه کدهام نشونش میده حتی اگر شرط براش نوشته باشم ، چطور می تونم کاری کنم که قبل از دستور submit مثلا اون کد اجرا نشه ؟؟؟
کد :
کد:
<?php$subject_type = $_POST["subject"];$dec_type = $_POST["dec"];if((isset($_POST))) {echo ("<h3>" . $subject_type . "</h3><br><span>".$dec_type."</span>");}else {echo ("Plese Type Subject and Desc");}?><form action="index.php" method="post"><input type="text" name="subject" /><br><textarea name="dec">Plese Enter Text</textarea><br><input type="submit" /></form>
آخرین ویرایش توسط مدیر: