متخصصان بیان تو تاکیید میکنم متخصصان

downloadpars

تازه وارد
سلام خدمت شما اقا لطفا اگر بلد نیستی جواب الکی نده اگر واقعا بلدی و مطمئنی جواب بده

خوب اینم توضیحات :

من سایتمو 3 روز زدم و پست هامو 2 روز پیش گزاشتم

قالب سایتم قالب استاندارد جریده هستش که از مخزن قالب ها نصب کردم

افزونه سئو نصبه روش تنظیمات کامل افزونه به درستی انجام شده

سایتم صفحه xml هم داره

برچسپ هامم دقیقا مطالب اختصاصی رویه هاست پر سرعت ابری

i + خود مطالب هم سئو کردم

ادرس وبسایت

خود سایت ارشیو و.. ایندکس شدن ولی پست ها نه

اقا باید بیشتر صبر کنم ؟ یا مشکله وباید حل بشه؟

اقا دستی ثبت کردم بازم نیومدن تو گوگل

+ وب تویه گوگل وبستر هم ثبت شده

+ تو سه روز رتبه الکسا هم دادن

saeedpersian

کاربر عضو
سلام خدمت شما اقا لطفا اگر بلد نیستی جواب الکی نده اگر واقعا بلدی و مطمئنی جواب بده

خوب اینم توضیحات :

من سایتمو 3 روز زدم و پست هامو 2 روز پیش گزاشتم

قالب سایتم قالب استاندارد جریده هستش که از مخزن قالب ها نصب کردم

افزونه سئو نصبه روش تنظیمات کامل افزونه به درستی انجام شده

سایتم صفحه xml هم داره

برچسپ هامم دقیقا مطالب اختصاصی رویه هاست پر سرعت ابری

i + خود مطالب هم سئو کردم

ادرس وبسایت

خود سایت ارشیو و.. ایندکس شدن ولی پست ها نه

اقا باید بیشتر صبر کنم ؟ یا مشکله وباید حل بشه؟

اقا دستی ثبت کردم بازم نیومدن تو گوگل

+ وب تویه گوگل وبستر هم ثبت شده

+ تو سه روز رتبه الکسا هم دادن
اگر منظورتون صبر كردن براي ايندكس شدن مطالب هست: معمولا بعد از ثبت سايت در گوگل وب مستر يك الي دو همفته طول ميكشه تا پست ها و تگ ها و برگه ها و ... ايندكس بشن. و بعد از اولين ايندكس با فاصله زماني 7 روزه ايندكس كردن تكرار ميشه. و اين بزه ي 7روزه نسبت به نظم ارسال مطالب شما ميتونه كمتر يا بيشتر بشه! (براي جواب دادن به سوالت همچين شرط و شروط ميزاري كه ....)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

LimooWEB

تازه وارد
سلام بر شما

دوست عزیزمون saeedpersian اکثر موارد رو گفتند ولی یه نکته رو هم بنده حائز اهمیت بشم که سایتتون رو بصورت انفجاری آرشیوش رو پر کنید احتمالش هست که گوگل شما رو به عنوان اسپم شناسایی کنه. پس بهتره صبور باشید و روزی یک تعداد مشخص مثلا 5 الی 10 پست ارسال کنید بطور منظم. اینجوری خیلی منطقی تر گوگل می تونه شما رو ایندکس بکنه.

daelbar

تازه وارد
همچین گفتی متخصصان بیان تو که فکر کردم با یک نابغه طرفیم .

حتی یک تازه کار هم میدونه برای دیده شدن در گوگل باید بیشتر صبر داشته باشی نه دوسه روز عزیزم.

موفق باشی

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
اینکه گفتن متخصصان بیان تو ؛ فقط قصد تحریک کاربرا بوده تا با پاسخ دادن بخوان بگن ما متخصصیم . این کلک ها قدیمی شده .

اما ادامه گفته دوستان این رو هم اضافه میکنم که افزونه نقشه سایت Google XML Sitemaps رو هم نصب کن و نقشه سایتت رو اولیت بندی کن و اون نقشه سایت رو به گوگل معرفی کن .

در ضمن شما باید صبور باشی . اوایل نباید انتظار داشته باشی صفحه های اول گوگل بیای .

در ضمن یک نرم افزار چند ماه پیش توی انجمن معرفی شده بود به اسم : کارنا یا karna که آدرس سایتت رو بهش میدی کلمه مورد نظر رو هم میدی تعداد صفحه های گوگل رو هم بهش میدی خودش میگرده و بهت میگه الان با سرچ این کلمه صفحه چند گوگل هستی .

تست کردم خیلی دقیقه و خودمم استفاده میکنم

بالا