محدود کردن استان سفارش دهنده در ووکامرس

twitfa

کاربر عضو
دروود بر شما

من می خوام محصولم فقط در یک استان فروش بره

یعنی اینکه باقی استان ها حتی نمایش داده نشند !!!

چطور می تونم این کار رو بکنم؟

MahdiY

راهبر انجمن
سلام

از کد زیر استفاده کنید

add_filter( 'woocommerce_states', 'woocommerce_set_states_snippets' );function woocommerce_set_states_snippets($states){ $states['IR'] = array('ESF' => 'اصفهان'); return $states;}به عنوان مثال این کد فقط استان اصفهان را نمایش میده

لیست کامل استان ها را هم میتونی در فایل زیر ببینی

wp-content/plugins/woocommerce/i18n/states/IR.php

نکته : به هیچ وجه توصیه نمی شود استان های اضافی را از فایل بالا حذف کنید!

twitfa

کاربر عضو
سلام

از کد زیر استفاده کنید

add_filter( 'woocommerce_states', 'woocommerce_set_states_snippets' );function woocommerce_set_states_snippets($states){ $states['IR'] = array('ESF' => 'اصفهان'); return $states;}به عنوان مثال این کد فقط استان اصفهان را نمایش میده

لیست کامل استان ها را هم میتونی در فایل زیر ببینی

wp-content/plugins/woocommerce/i18n/states/IR.php

نکته : به هیچ وجه توصیه نمی شود استان های اضافی را از فایل بالا حذف کنید!
دروود بر شما

من این کد رو تو فانکشن گذاشتم اوکی مه استان ها حذف شد به جزء البرز اما بحث اینجاست شهر ها نمیاد !!؟!

آدرس سایت : www.cakerooz.ir

کد:
add_filter( 'woocommerce_states', 'woocommerce_set_states_snippets' );function woocommerce_set_states_snippets($states){$states['IR'] = array('Alborz' => 'البرز');return $states;}

MahdiY

راهبر انجمن
کد زیر را تست کنید

کد:
add_filter( 'woocommerce_states', 'woocommerce_set_states_snippets' );function woocommerce_set_states_snippets($states){	$states['IR'] = array('ABZ' => 'البرز');	return $states;}

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
دروود بر شما

من این کد رو تو فانکشن گذاشتم اوکی مه استان ها حذف شد به جزء البرز اما بحث اینجاست شهر ها نمیاد !!؟!

آدرس سایت : www.cakerooz.ir

add_filter( 'woocommerce_states', 'woocommerce_set_states_snippets' );function woocommerce_set_states_snippets($states){$states['IR'] = array('Alborz' => 'البرز');return $states;}
سلام . همونطور که مهدی گفتند شهر ها رو بر اساس کد استانها نوشتیم ... اما یه توضیح اضافه هم میدم چون اول بسته فارسی ساز استانها رو شامل میشد و بعدش هم ووکامرس استانهای ایران رو به هسته اضافه کرد شهرها رو بر اساس هر دو کد استانها نوشتیم .

شما باید به جای کلمه Alborz یا مثل مهدی ABZ بذارید یا AL بذارید .

بالا