محصولات مجازی با قابلیت فقط یک بار خرید

alopinus

تازه وارد
مورد دیگری که مشکل ساز شده برام اینه که محصولات مجازی ما قائدتا یک بار خریداری میشن (خرید بیش از یک بار اصلا معنی نداره در مورد محصولات ما)

حالا می خام کاری بشه که امکان اضافه کردن بیش از یک مورد محصول به سبد خرید وجود نداشته باشه و در مرحله بعدی که سبد خرید کاربر نمایش داده میشه ستون "تعداد" هم نمایش داده نشه

با تشکر

alopinus

تازه وارد
کسی در این مورد نظری نداره؟

حداقل برای حذق اون ستون مربوط به تعداد و نوشته ی "ناعدد"! راه حلی وجود نداره؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این مشکل نا عدد که برای شما وجود داره فقط... من چنین مشکلی رو ندیدم تابحال

برای مورد حذف انتخاب گزینه ، باید از روش دستی استفاده کنید و در تک تک فایل های قالب بگردید...

alopinus

تازه وارد
این مشکل نا عدد که برای شما وجود داره فقط... من چنین مشکلی رو ندیدم تابحالبرای مورد حذف انتخاب گزینه ، باید از روش دستی استفاده کنید و در تک تک فایل های قالب بگردید...
بله. سرچ کردم ظاهرا فقط برای یک نفر تا حالا پیش اومده که اینجا توضیح داده

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در فایر فاکس افزونه ی خاصی فعال ندارید؟

فونت های پیشفرض فایرفاکس رو عوض نکردی؟ (حدس میزنم مربوط به این باشه)

در نهایت کش و هیستوری سایتت رو حذف کن

alopinus

تازه وارد
در فایر فاکس افزونه ی خاصی فعال ندارید؟فونت های پیشفرض فایرفاکس رو عوض نکردی؟ (حدس میزنم مربوط به این باشه)

در نهایت کش و هیستوری سایتت رو حذف کن
اتفاقا ظهر فهمیدم که مشکل از همین فایرفاکس بوده گفتم شب بیام بنویسم که دیدم شما هم پی بردین به این داستان

مورد جایی روشن شد که تو تنظیمات وردپرس جاهایی که با اسپین ادیتور می خواست عدد بدیم هم نوشته بود ناعدد!

بعد باز توی یک سایت دیگه که هیچ ربطی به مردپرس و ووکامرس و این داستانا نداشت هم اسپین ادیتور داشت که اونجا هم دیدم فایرفاکس من ناعدد نشون میده. علی ایحال مشکل از هر چی هست مربوط به فایرفاکس ه و لذا اینجا هم از راهنمایی ها و پیگیری شما تشکر می کنم

kourosh

کاربر عضو
کسی در این مورد نظری نداره؟حداقل برای حذق اون ستون مربوط به تعداد و نوشته ی "ناعدد"! راه حلی وجود نداره؟
.

من هم این مشکل ناعدد و NaN تو اینستالیشن انگلیسی وردپرس دارم تو فایرفاکس.

البته تو برخی سیستما!

توی Developer Option که می بینی، فیلد مقدار عددی داره، ولی فایرفاکس ناعدد یا NaN نمایش میده.

من فایرفاکس رو فول ریست کردم، ورژن عوض کردم، ولی فرقی نکرد.

.

برای حذف فیلد تعداد هم فروش تکی رو تو قسمت دارایی فعال کنید.

kourosh

کاربر عضو
دوستان دیگه به مشکل ناعدد یا NaN تو فایرفاکس برنخوردن؟

کسی راه حلی نداره؟

حتی تو سایتای دیگه View Image Info می گیرم، ناعدد نشون میده. :((

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مربوط به فایرفاکس شماست... و ربطی به سیستم نداره... حذف کنید و مجدد نصب کنید یا تنظیمات رو ریست کنید

بالا