محصول متغیر

gholipour

تازه وارد
سلام خدمت دوستان

در ووکامرس قسمت محصولات ، بعد اضافه کردن محصول ، بعد قسمت منو  اطلاعات محصول  ناقص نماش داده می شود. اگر به عکسی که فرستادم دقت کنید جلوی اطلاعات محصول باید یک منو باشه که بتونم محصول متغیر تعریف کنم که نیست و در منوهای سمت راست هم تب متغیر وجود نداره.

البته اول که ووکامرس رو ریختم بود درست بود اما جدیدا اینطوری شده. اخیرا پوسته enfold رو ریختم و یکی از دموهاشو 

ممنون از راهنماییتون

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر وکامرس رو به ورژن 2.6 بروز نکرده باشید احتمالا قالب شما باعث ایجاد این خطا میشه . میتونیدحالت خطا رو در وردپرس فعال کنید تا ببینید علت چیست یا بخش خطاهای وکامرس رو بررسی کنید . برخی اوقات برخی قالبها از یک ساختار خودمحور استفاده می کنند و نیاز اصلی کاربر نهایی براشون کمتر مهم واقع میشه در نتیجه طراح فکر و ایده خودش رو بزور می خواد به کاربر القا کنه

بهتره شما یکبار با قالب استنفورنت تست بگیرید تا از فعال بودن درست این بخش مطمئن شوید

موفق باشید

gholipour

تازه وارد
دستور شما را انجام دادم و پوسته رو عوض کردم اما مشکل حل نشد.

البته یادم رفت بگم وو کامرس رو هم  بروزرسانی کرده بودم

خوب می فرمایید الان چکار کنم وو کامرس پاک کنم دوباره بریزم محصولاتی که ایجاد کردم از بین می رن؟

با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saebonic

تازه وارد
من هم این مشکل رو دارم. کجا رفته انتخاب محصول متغیر یا ساده؟

gholipour

تازه وارد
سلام مجدد 

ورژن قبلی ووکامرس رو دوباره ریختم مشکل حل شد.برای گرفتن ورژن های قبلی از لینک زیر استفاده کنید.

موفق باشید

saebonic

تازه وارد
بروز رسانی امروز رو هم نصب کردم ولی بازم مشکل پا برجاست؟ کسی نمی دونه مشکل از کجا آب می خوره؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

یه نظر به انجمن بندازی و جستجو کنی می بینی اعلام شده که ورژن 2.6 که اومد بروزرسانی نزنید تا فیکس بشه .

وقتی عجله دارید و فکر می کنید بروزرسانی اینقدر مهم هستش باعث این مشکلات برای خودتون میشید چون هنوز قالبها و افزونه های جانبی هماهنگ نشدن ظرف 48 ساعت بروز رسانی اولیه بروزرسانی ثانویه منتشر شده و این یعنی سازندگان و طراحان دارند ایرادات رو به صورت جمعی بررسی و رفع می کنند و این کمی زمانبر هستش پس لطفا در مقابل وسوسه بروزرسانی کمی مقاومت کنید تا بروزرسانی فیکس بشه . بهتره به نسخه قبلی 2.5.2 برگردید

موفق باشید

MahdiY

راهبر انجمن
سلام

دوستان این تداخل مربوط به ووکامرس فارسی و نسخه جدید ووکامرس بود

مشکل برطرف شد، ووکامرس فارسی خودتون را آپدیت کنید

@gholipour @saebonic

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا