مسدود شدن سایتم تو گیگفا

mahdi_apple

تازه وارد
خوب سایت بنده هم دچار مسدودیت شد.حالا چند سوال دارم که خیلی تو نت گشتم اما جوابی نیافتم

1-دیتابیسم رو میشه برگردوند؟

2-دامین دات کامم که توی پارکد دامین ثبت کرده بودم تکلیفش چی میشه؟الان میخوام توی یه هاست دیگه معرفیش کنم اما پیغام میده دامین مورد نظر در حال استفاده می باشد...

البته باید بگم که وارد صفحه مدیریت میشم اما همه امکانات غیر فعال هستش و به نوعی داره میگه که اگه سایتتو میخوای باید اکانتتو ارتقا بدی(پول بدی!!!)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

IAMIR

کاربر عضو
در مورد دیتا بیس به گیگفا تیکت بده . در مورد دومین دی ان اس دومینت را به نیم سرور های هاست جدید تغییر بده اوکی میشه .

برای بار هزارم هم در انجمن تذکر می دهم هاست آشغال رایگان استفاده نکنید . ماهی هزا تومان ارزش این همه درد سر را نداره .

mahdi_apple

تازه وارد
در مورد دیتا بیس به گیگفا تیکت بده . در مورد دومین دی ان اس دومینت را به نیم سرور های هاست جدید تغییر بده اوکی میشه .برای بار هزارم هم در انجمن تذکر می دهم هاست آشغال رایگان استفاده نکنید . ماهی هزا تومان ارزش این همه درد سر را نداره .
مرسی از پاسختون.والا من میخواستم به هاست پولی انتقال بدم اما بسوزه پدر تنبلی...لطفا اگه هاست مناسب سراغ دارید معرفی کنید.

در ضمن اگه من بخوام توی خود گیگفا دوباره با همین دامینم یه اکانت درست کنم راهی نیستش؟؟؟

بازهم ممنون از توجهتون

milad1378

تازه وارد
داداش خواستی من خودم بنده هاست ارزون میدم مخصوص سایت های پربازدید و چت روم

IAMIR

کاربر عضو
در مورد گیگفا نمی دونم . باید به خودش تیکت بزنی .

ولی پیشنهاد ما

هست .

بالا