مشاوره: وردپرس؟ خرید و فروش؟ آیا!؟

ALi.Reza

کاربر عضو
سلام

میخوام در کنار سایت اصلی امکان خرید و فروش محصولات کاربران رو فراهم کنم

منتهی چون میخوام از وردپرس استفاده کنم کمی قضیه رو واسه خودم پیچیده کردم!

یعنی میخوام برای جلوگیری از خیلی چیزا! حتما کاربرها عضو بشن اونم از طریق ارسال کد فعال سازی به تلفن همراه کاربر (افزونه اش هست)

کاربرها بتونن محصول اضافه کنن ( افزونه ارسال پست مهمان رو میشه محدود به کابران عضو شده کرد!؟ )

خودمم اگه خواستم محصولی رو برای فروش بزارم، برای تصحیل! در فروش محصولاتم دیگه مسه بقیه نباشه یعنی

مسه فروشگاه معمولی کاربر انتخاب کنه و فرایند خرید رو انجام بده و بعد محصول براش ارسال بشه ( ووکامرس با افزونه های بالا همخوانی دارد!؟ )

عزیزان متخصص و با تجربه اگه حوصله داشتید راهنمائی کنید..

newmac

کاربر عضو
سیستم همکاری در فروش فایل رو پرشین اسکریپت منتشر کرده البته بیشتر برای فروش قالب هستش اما با کمی تغییر میشه به فروش فایل تبدیلش کرد.

اما در مورد ووکامرس باید بگم که اصلا روش حساب نکنید چون نسخه جدیدش به کل با درگاه های واسط مشکل داره و بهتره از edd استفاده کنید و بهتره برای ارسال کالا توسط کاربر خودتون یه کد نویسی سبک مشابه وبسایتهای دایرکتوری انجام بدید

ALi.Reza

کاربر عضو
سیستم همکاری در فروش فایل رو پرشین اسکریپت منتشر کرده البته بیشتر برای فروش قالب هستش اما با کمی تغییر میشه به فروش فایل تبدیلش کرد.اما در مورد ووکامرس باید بگم که اصلا روش حساب نکنید چون نسخه جدیدش به کل با درگاه های واسط مشکل داره و بهتره از edd استفاده کنید و بهتره برای ارسال کالا توسط کاربر خودتون یه کد نویسی سبک مشابه وبسایتهای دایرکتوری انجام بدید
ممنون

نه برای خرید و فروش کالا و اجناس غیر دیجیتالی منظورم هست

میخوام با افزونه های موجود و به ازای دریافت مبلغ، اجازه ارسال پست(معرفی محصول، دیدن پست و..) برای کاربر فراهم کنم

فقط چون کار نکردم نمی دونم شدنی هست یا نه؟؟

یه بار دیگه فهرست وار میگم:

یک سایت دیگر با وردپرس!

افزونه ثبت نام پیامکی

افزونه ایجاد vip

افزونه ارسال پست توسط کاربران عضو (افزونه ارسال پست مهمان اسمش روشه! اگه بخوایم فقط کاربران عضو پست ارسال کنن چی؟؟)

به نظرتون شدنی هست؟؟ مشکلی نیست یا چیزی پیش نمیاد؟؟

بازم ممنون.

ALi.Reza

کاربر عضو
سلامبا استفاده از قالب زیر میتونید روی وردپرس راه اندازی کنید :
ممنون

ولی اینم برای فایل و کلا محصولات دیجیتال هست و من برای خرید و فروش کالا در نظر دارم و البته رایگان،

افزونه عضویت ویژه هست منتهی امکان ارسال کد فعال سازی برای عضویت نداره

بازم ساده تر توضیح میدم و می پرسم با وردپرس بخوام :

کاربرها پیامکی عضو بشن و فقط کاربران عضو شده پست ارسال کنن و ببینن، نیاز به چه افزونه هایی دارم؟؟

بازم ممنون.

بالا