مشكل : امكان ثبت نام كاربر نيست؟

mr.moradi

تازه وارد
با سلام

من يك فروشگاه ووكامرس ايجاد كردم .چند مشكل براي من به وجود آمده :

1- كاربر به عنوان مهمان : پس از پرداخت تراكنش پرداخت از درگاه بانك ملت نمايش داده نمي شود؟

2- با وجود فعال بودن تنظيمات جهت ثبت نام . فرم ثبت نام نمايش داده مي شود اما با وارد نمودن ايميل و پسورد (به صورت اتوماتيك و دستي) ثبت نامي صورت نخواهد گرفت.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saeedpersian

کاربر عضو
با سلام من يك فروشگاه ووكامرس ايجاد كردم .چند مشكل براي من به وجود آمده :

1- كاربر به عنوان مهمان : پس از پرداخت تراكنش پرداخت از درگاه بانك ملت نمايش داده نمي شود؟

2- با وجود فعال بودن تنظيمات جهت ثبت نام . فرم ثبت نام نمايش داده مي شود اما با وارد نمودن ايميل و پسورد (به صورت اتوماتيك و دستي) ثبت نامي صورت نخواهد گرفت.
1-از تنظيمات ووكامرس/ از قسمت تنظيمات مربوط به پرداخت .... برگه ي بازگشت پس از پرداخت رو روي "حساب كاربري" قرار بدين.

2- :-/

mr.moradi

تازه وارد
تشكر از پاسخ شما

دوست عزيز در تايپيك عرض كرده بودم كه تنظيمات را انجام داده ام وفعال است آدرس صفحه را هم دادم كه خودتون مشاهده كنيد .

اكنون صفحه ثبت نام و ورود وجود داره اما وقتي مشخصات را وارد كردم و روي ثبت نام كليك كردم هيچ اتفاقي صورت نگرفته و ايميلي نيز دريافت نشده در اين خصوص و همچنين با وارد نمودن همان مشخصات در قسمت ورود پيغام : چنين كاربري وجود ندارد نمايش داده مي شود؟

اميدوارم در پاسخ بعدي دوستان با دقت بيشتري پاسخ دهند

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
چک کنید ببینید آیا در تنظیمات وردپرس، ثبت نام کاربران فعال هست؟

در قسمت تنظیمات- همگانی- عضویت

باید تیک دار باشه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قالب رو تعویض کنید. احتمال عدم سازگاری قالب وجود داره

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس

- - - Updated - - -

mr.moradi

تازه وارد
من از سايت شما دانلود كردم .اين هم لينك در سايت شما:

اگر اين پوسته خراب توصيه ميكنم حذف كنيد كه ديگر دوستان مثل من نصب نكنند انتهاي كار متوجه شوند خراب بوده . اگر هم امكان برطرف شدن اين مشكل هست اينجا مطرح كنيد كه بنده و ديگر دوستان مشكل را رفع كنيم

farsadf

کاربر عضو
دوست عزیز لطفا آدرس سایت و آدرس صفحه ثبت نام رو قرار بدید تا بررسی کنیم.

- - - Updated - - -

دوست عزیز فرم ثبت نام به جایی ارسال نمیشه ؛ در واقع ویژگی action براش تعریف نشده که باید به صفحه ثبت نام وردپرس ارسال بشه ( دقیقا آدرسش یادم نیست بگردید پیدا میکنید )

بالا