مشورت برای هاست دانلود

alihesari

کاربر عضو
سلام

برای سایتم نیاز به هاست دانلود دارم.

در هاست های دانلود معمولا بک آپ گیری صورت نمیگیره و بک آپ گیری بر عهده خریداره

چطور بک آپ بگیرم از هاست با حجم بالای اطلاعات؟ بک آپ رو به کجا انتقال بدم بهتره؟

پرشین اسکریپت از هاست دانلود استفاده میکنه؟ آیا در کل بک آپ گیری میخواد؟ یا امکان از بین رفتن فایل ها بسیار کمه؟

بهترین راه برای رفع نیاز چیه؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
طبعا باید بک اپ بگیرید...

ما بک اپ میگیریم

هاستمون هم دانلود نیست. چون فضای زیادی رو اشغال نمیکنه. فایل های ما بین 1 کیلوبایت و حداکثر 50 مگابایت هست دیگه... کم پیش میاد فایل حجیم بزاریم

alihesari

کاربر عضو
در صورتی که لینک از هاست های دانلود دیگر در سایت قرار داده بشه. منظورم مثلا لینک دانلود نرم فزار از هاست یه سایت دیگه بزارم و nofollow باشه. آیا احتمال داره گوگل سایت رو بلاک کنه؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نه فکر نمی کنم. شما میتونید لینک ها رو با انتقال دهنده قرار بدید...

anet311

کاربر عضو
در صورتی که لینک از هاست های دانلود دیگر در سایت قرار داده بشه. منظورم مثلا لینک دانلود نرم فزار از هاست یه سایت دیگه بزارم و nofollow باشه. آیا احتمال داره گوگل سایت رو بلاک کنه؟
هیچ اشکالی نداره، منم از این کارها زیاد کردم و میکنم؛

ولی یک مشکلی ممکنه برات داشته باشه اونه که ممکنه اون هاست دانلود قریبه، هات لینک رو فعال کرده باشه

anet311

کاربر عضو
سلامبرای سایتم نیاز به هاست دانلود دارم.

در هاست های دانلود معمولا بک آپ گیری صورت نمیگیره و بک آپ گیری بر عهده خریداره

چطور بک آپ بگیرم از هاست با حجم بالای اطلاعات؟ بک آپ رو به کجا انتقال بدم بهتره؟

پرشین اسکریپت از هاست دانلود استفاده میکنه؟ آیا در کل بک آپ گیری میخواد؟ یا امکان از بین رفتن فایل ها بسیار کمه؟

بهترین راه برای رفع نیاز چیه؟
همیشه حتما بک اپ بگیر؛

چون گاهی سرور به مشکل میخوره که بد جور اسیب می بینی

یادم میاد چند سال پیش بود که میهن دانلود بنده خدا سرورش به مشکل خورد و همه فایل ها پرید ؛

پردیس خیلی خوبه:

فضای مخصوص بک آپ داره که خیلی ارزون هم هست. چون پهنای باند کمی بهش اختصاص میده.

Mohand.ES

کاربر عضو
1 . بك آپ بگير هميشه در هر شرايطي ( در صورت مشكل تيكت بزن پشتيباني هاست براي راهنمايي )

2 . از سرور هاي ابري مثل گوگل درايو ، وان درايو مايكروسافت براي نسخه پشتيبان استفاده كن ، اسكريپت اش هست توي اينترنت

3 . اگر زياد فايل براي دانلود هم نداري هسايت دانلود نگير اصلا چه كاريه

IAMIR

کاربر عضو
برای دانلود پیشنهاد میشه از وب سرور iis استفاده شود . در میزبانی فایل دانلود خیلی خیلی کاربردی تره .

بالا