با سلام من 4 روز هست که میخواهم فروشگاه راه اندازی کنم و دارم با افزونه ها کار میکنم بخصوص payline پرداخت کار میکنم . خدمت دوستان عزیز بگم که خودم هم مشکل داشتم که مطرح کردم قبلا و جوابی که مشکلم رو حل کنه ندیدم
با تشکر از سفارش شما. در حال انتقال به درگاه پرداخت...
و یا این ارور
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/dast/public_html/wp-content/plugins/payline-woocommerce/index.php on line 41
حالا جالب این هست که وضعیت سیستم در ووکامرس این 3 تا هاست فرقی که دارن تو 2 تا چیزه :
اونی که جواب داد مشخصات این هست :
و 2 تای دیگه که جواب نداد :
Apache 2.0 Handler
5.2.17 ورژن PHP
چون مشکل خیلی از دوستان هست حالا از دوستانی که برنامه نویس و یا در تنطیمات php وارد هستند . بیان نظر بدن تا یک راه حل کامل پیدا کنیم و واسه همیشه از این بحث راحت بشیم
با تشکر
بعد از این ماجرا 3 تا هاست از شرکت های مختلف گرفتم که روی یکی از هاست ها جواب داد و اون 2 تای دیگه نه . کلا دوستانی که مشکل بهم میزنن تقریبا 2 تا حالت واسشون اتفاق میفته یا اینکه افزونه نصب میشه ولی وقتی که میخواهد به payline وصل بشه هیچ اتفاقی نمیفته و میزنه :لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
با تشکر از سفارش شما. در حال انتقال به درگاه پرداخت...
و یا این ارور
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/dast/public_html/wp-content/plugins/payline-woocommerce/index.php on line 41
حالا جالب این هست که وضعیت سیستم در ووکامرس این 3 تا هاست فرقی که دارن تو 2 تا چیزه :
اونی که جواب داد مشخصات این هست :
| اطلاعات وب سرور: | Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/1.0.0-fips mod_bwlimited/1.4 |
| ورژن PHP: | 5.3.27 |
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
و 2 تای دیگه که جواب نداد :
Apache 2.0 Handler
5.2.17 ورژن PHP
| ============ اطلاعات وب سرور: | Apache |
| ورژن PHP: | 5.4.20 |
چون مشکل خیلی از دوستان هست حالا از دوستانی که برنامه نویس و یا در تنطیمات php وارد هستند . بیان نظر بدن تا یک راه حل کامل پیدا کنیم و واسه همیشه از این بحث راحت بشیم
با تشکر
آخرین ویرایش توسط مدیر: