مشکل اساسی با فتوشاپ

Mostafa74

کاربر عضو
با سلام.

دوستان من داشتم یه قالب psd طراحی میکردم 99.9% کامل بود !

برق رفت ! سیو هم نکرده بودم ! خلاصه بیچاره شدم رفت

کسی میدونه چجوری میتونم بازگردانی کنم ؟!

با نشکر

Mostafa74

کاربر عضو
با سلام.

دوستان من داشتم یه قالب psd طراحی میکردم 99.9% کامل بود !

برق رفت ! سیو هم نکرده بودم ! خلاصه بیچاره شدم رفت

کسی میدونه چجوری میتونم بازگردانی کنم ؟!

با نشکر

Mostafa74

کاربر عضو
کسی بلد نیست ؟! دوستان خواهشا کمک کنید باید فردا کارو تحویل بدم !

Mostafa74

کاربر عضو
کسی بلد نیست ؟! دوستان خواهشا کمک کنید باید فردا کارو تحویل بدم !

alifiresoft

کاربر عضو
من تاحالا ندیدم کسی بتونه فایل رو بیاره وقتی سیو نیست. به نظرم بهش بگید که بهتون وقت بده. شما که یه روزه قالب رو طراحی کردید بشینید دوباره بزنید یه روزه. تازه خیلی از مواردش رو هم میدونید و سریعتر میزنید.

alifiresoft

کاربر عضو
من تاحالا ندیدم کسی بتونه فایل رو بیاره وقتی سیو نیست. به نظرم بهش بگید که بهتون وقت بده. شما که یه روزه قالب رو طراحی کردید بشینید دوباره بزنید یه روزه. تازه خیلی از مواردش رو هم میدونید و سریعتر میزنید.

Mostafa74

کاربر عضو
آخه داداش میدونی چیه !

قالب جزئیات بالایی داشت و اینکه الان زمانی نیست که من وقت داشته باشم یک روز دیگه بشینم پاش ! موقع امتحانات

بعدشم یه بار اینجوری زحمتم به باد رفته دیگه دلم به کار نمیره ! :29:

Mostafa74

کاربر عضو
آخه داداش میدونی چیه !

قالب جزئیات بالایی داشت و اینکه الان زمانی نیست که من وقت داشته باشم یک روز دیگه بشینم پاش ! موقع امتحانات

بعدشم یه بار اینجوری زحمتم به باد رفته دیگه دلم به کار نمیره ! :29:

alifiresoft

کاربر عضو
به نظر من که شدنی نیست. بازم اگه اساتید نظری دارن میشنویم.

alifiresoft

کاربر عضو
به نظر من که شدنی نیست. بازم اگه اساتید نظری دارن میشنویم.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نمیشه دیگه

توی فتوشاپ cs6 این قابلیت هست. دو سه بار برقمون رفت. وقتی مجدد اوردمش بالا. صفحه ی کارم باز شد. دقیقا از همونجایی که برق رفت..

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نمیشه دیگه

توی فتوشاپ cs6 این قابلیت هست. دو سه بار برقمون رفت. وقتی مجدد اوردمش بالا. صفحه ی کارم باز شد. دقیقا از همونجایی که برق رفت..

hamid_00a

کاربر عضو
اول بگید ورژن فتوشاپتون چنده؟

دوست عزیز این قابلیت رو باید از منوی Edit >> Preferences >> File Handling گزینه های Save in Back Ground و Automatically Sabe Recovery Information Evrey تیکشون خورده باشه

که جلوی گزینه Automatically Sabe Recovery Information Evrey میتونید مشخص کنی هر چند دقیقه یکبار سندت ذخیره شه

اگه از ورژن CS6 یا CC استفاده میکنی این قابلیت رو داره در هرصورتی که برق بره یا هر مشکل دیگه اگه این گزینه ها فعال باشن وقتی فتوشاپ یا یک فایل پی اس دی دیگه رو باز کنی خودش اوتماتیک فایل ریکاوری رو برات میاره در غیر این صورت کاریش نمیشه کرد

hamid_00a

کاربر عضو
اول بگید ورژن فتوشاپتون چنده؟

دوست عزیز این قابلیت رو باید از منوی Edit >> Preferences >> File Handling گزینه های Save in Back Ground و Automatically Sabe Recovery Information Evrey تیکشون خورده باشه

که جلوی گزینه Automatically Sabe Recovery Information Evrey میتونید مشخص کنی هر چند دقیقه یکبار سندت ذخیره شه

اگه از ورژن CS6 یا CC استفاده میکنی این قابلیت رو داره در هرصورتی که برق بره یا هر مشکل دیگه اگه این گزینه ها فعال باشن وقتی فتوشاپ یا یک فایل پی اس دی دیگه رو باز کنی خودش اوتماتیک فایل ریکاوری رو برات میاره در غیر این صورت کاریش نمیشه کرد

Mostafa74

کاربر عضو
با تشکر

پس بهتره قبل از شروع دوباره CS6 رو نصب کنم

بازم ممنون که کمکم کردین دوستان :x:

Mostafa74

کاربر عضو
با تشکر

پس بهتره قبل از شروع دوباره CS6 رو نصب کنم

بازم ممنون که کمکم کردین دوستان :x:

بالا