مشکل استفاده بیش از حد منابع سرور توسط ووکامرس فارسی

aro

تازه وارد
سلام

چند وقتی هست که وردپرس منابع سرور رو بیش از حد استفاده می کنه، بعد از بررسی های متعدد به افزونه فارسی ساز ووکامرس رسیدیم، همونطور که تو تصویر پیوست میبینید، سه چهارم منابع رو درگیر کرده!

البته مشابه این مورد هم با افزونه جلالی وجود داشت که با نصب Parsidate به جای اون حل شد.

اما برای رفع مشکل ووکامرس به نتیجه نرسیدیم.

اگر دوستان این مورد رو قبلا بررسی کردن، لطف کنن نظرشون رو بیان کنن..

You must be registered for see images attach

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
MahdiY داره بازنویسیش میکنه

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بهتر آنست شما اول منبع آمارتون رو درج کنید سپس آدرس سایتتون رو درج کنید

ضمن تشکر از دوستان ووکامرسی که دارند تلاش می کنند افزونه رو بروز کنند و ما بی صبرانه منتظریم

به نظرم اشکال در جای دیگس چون ما هم داریم از این افزونه ووکامرس فارسی استفاده می کنیم درسته یکم با ورژن جدید ووکامرس و وردپرس هماهنگ کامل نیست ولی اینجوری درگیر نمی کنه.

البته چون شما آدرس سایت رو قرار ندادید نظر قطعی نمیشه داد ولی درگیر بودن هاست با ورودی بالای 1000 نفر در روز حتما نیازمند تنظیمات کش سرور و نصب افزونه های کش هست تا مشکلات اینچنینی نداشته باشید.

موفق باشید

aro

تازه وارد
برای اینکار از افزونه P3 استفاده شده.

تنظیمات کش هم انجام شده، اما همانطور که می بینید نسبت استفاده از منابع کمی غیر معمول بنظر می رسد.

البته درست می فرمایید، وردپرس در برابر جوملا یا دروپال منابع بیشتری از سیستم درخواست می کند اما وقتی نسبت متفاوت استفاده از منابع مطرح می شود بحث کمی متفاوت است.

و ین در حالی است که ووکامرس انگلیسی به نسبت منابع بسیار کمتری را درگیر می کند.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز تنظیمات کش سمت سرور به تنهایی قادر به رفع کل احتیاج نیست حتما افزونه کش مثل توتال3 یا سوپر کش یا wpfc مور نیاز هستش ضمنا بروزرسانی به بالاترین سطح وردپرس و ووکامرس نباید فراموش بشه .

شما میتونید موقتا افزونه رو حذف کنید و دوباره نصب کنید در بیشتر اوقات این روش جواب میده.

یکبار هم قبلا حدود 1 ماه پیش یک عزیزی عین این مشکل رو مطرح کرد و اون هم از این افزونه استفاده کرده بود و مشکلشون همین شده بود بهتره نتیجه آمارتون از پنل اصلی مثل سی پنل یا دایرکت ادمین باشه چون دقیق تره اگر اونجا هم این مشکل وجود داشته باشه تو لاگ یا بخش های آمارگیرش به طور دقیق میشه مشکل رو دید . هر چند بنده تا حدودی موافق نظرتون در مورد بروزرسانی افزونه هستم ولی اینجور افزونه ها آمار درستی نمیدن

موفق باشید

aro

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز تنظیمات کش سمت سرور به تنهایی قادر به رفع کل احتیاج نیست حتما افزونه کش مثل توتال3 یا سوپر کش یا wpfc مور نیاز هستش ضمنا بروزرسانی به بالاترین سطح وردپرس و ووکامرس نباید فراموش بشه .

شما میتونید موقتا افزونه رو حذف کنید و دوباره نصب کنید در بیشتر اوقات این روش جواب میده.

یکبار هم قبلا حدود 1 ماه پیش یک عزیزی عین این مشکل رو مطرح کرد و اون هم از این افزونه استفاده کرده بود و مشکلشون همین شده بود بهتره نتیجه آمارتون از پنل اصلی مثل سی پنل یا دایرکت ادمین باشه چون دقیق تره اگر اونجا هم این مشکل وجود داشته باشه تو لاگ یا بخش های آمارگیرش به طور دقیق میشه مشکل رو دید . هر چند بنده تا حدودی موافق نظرتون در مورد بروزرسانی افزونه هستم ولی اینجور افزونه ها آمار درستی نمیدن

موفق باشید
سلام مجدد خدمت شما

بله، از افزونه اختصاصی سوپرکش وردپرس استفاده شده، چرا که تنضیمات سرور پاسخگوی استفاده از سی پی یو و رم نخواهد بود، مدتی هم هست که با توجه به مشکلات افزونه های آمارگیر مانند نمایش آمار غیردقیق و تداخل با افزونه های کش و افزایش حجم دیتابیس، استفاده از آن صورت نمی گیرد. البته میزان استفاده از منابع توسط آمارگیر نیز در هیچ حالت به بیش از 15 درصد نرسیده بود.

جاویدان

کاربر عضو
سلام مجدد خدمت شما

بله، از افزونه اختصاصی سوپرکش وردپرس استفاده شده، چرا که تنضیمات سرور پاسخگوی استفاده از سی پی یو و رم نخواهد بود، مدتی هم هست که با توجه به مشکلات افزونه های آمارگیر مانند نمایش آمار غیردقیق و تداخل با افزونه های کش و افزایش حجم دیتابیس، استفاده از آن صورت نمی گیرد. البته میزان استفاده از منابع توسط آمارگیر نیز در هیچ حالت به بیش از 15 درصد نرسیده بود.
با سلام

به خدمتون عرض کنم که متاسفانه افزونه سوپر کش به علت تداخل جدی که با خود وردپرس 4.3 و 4.3.1 داره فعلا توصیه نمیشه چون هنوز بعد از 4 ماه بروز نشده افزونه توتال هم بنده یه بار نصب کردم کل سیستم خوابید البته نمیدونم شاید بنده بد تنظیم کردم یه افزونه دیگه بود یوز پلنگ داره اون تقریبا بد نیست ولی لاگ خطا زیاد میده .ولی فعلا از هیچی بهتره البته برای بنده

قسمت دوم ماجرا اگر سایت شما یک سایت آمارگیر هستش که هیچ وگرنه به عنوان یه کسی که تجربه های زیادی رو خودنم توصیه می کنم ازشون استفاده نکنید و از سایتهایی که به این منظور هستند استفاده کنید علت همون حجم دیتابیس و استفاده از منابع سرور هستش سایتهای بسیار خوب و رایگانی هم هستش خواستید معرفی کنیم ، چون این افزونه ها از سوی خود وردپرس هم توصیه نمیشه وگرنه خودشون قرار می دادند .

امیدوارم مشکلتون به زودی رفع شه

موفق باشید

aro

تازه وارد
باید به اطلاع دوستان برسونم با آپدیت امروز ووکامرس فارسی این مشکل رفع شد، با تشکر از زحمات دوستان

بالا