مشکل اسکریپت پی اچ پی دلفین

4lireza

تازه وارد
سلام .

- مشکلی توی نصب پی اچ پی دلفیم دارم .

این اطلاعات فایل config هست

کد:
<?phperror_reporting(0);#error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);
$CONF = $TMPL = array();
// The MySQL credentials$CONF['host'] = 'localhost';$CONF['user'] = 'root';$CONF['pass'] = '';$CONF['name'] = 'social';
// The Installation URL$CONF['url'] = 'http://localhost/social';
// The Notifications e-mail$CONF['email'] = 'noreply@persianscript.ir';
// The themes directory$CONF['theme_path'] = 'themes';
$action = array('admin'			=> 'admin',				'feed'			=> 'feed',				'settings'		=> 'settings',				'messages'		=> 'messages',				'post'			=> 'post',				'recover'		=> 'recover',				'timeline'		=> 'timeline',				'profile'		=> 'profile',				'notifications'	=> 'notifications',				'search'		=> 'search',								// Start the ToS pages				'page'			=> 'page'				);?>
بقیه مراحل رو انجام دادم .

فقط ببینین توی فایل config باید بجای

// The MySQL credentials

host .. نوشتم localhost

user ... یوزر دیتابیس رو نوشتم

pass .. پسورد دیتابیس

فقط همین ها رو جایگزینی کردم کار دیگه ای نکردم توی فایل config. خوب مشکل از کجاست

توی صفحه ی اصلی می نیسه

Failed to connect to MySQL: (1045) Access denied for user 'fleepir'@'localhost' (using password: NO)Error:

alifiresoft

کاربر عضو
اولا این اسکریپت خیلیییییییییییییی خفنه. اصلا شما نباید چیزی رو دستی وارد کنید. خودش نصب کننده داره. (البته خفن بودنش از یه لحاظ دیگه است)

دوما هر جایی که نوشته user و pass که نباید اطلاعات دیتابیس رو وارد کنید. این داره از یه جای دیگه اطلاعات رو میخونه. نیازی به تنظیمات دستی نیست

4lireza

تازه وارد
من این رو نصب کردم .

میشه یه توضیح بدین .که نصب خودکار رو این هم صدق میکنه

4lireza

تازه وارد
داداش ،آخرین نسخه ی فارسی همینه که توی پرشین اسکریپت؟

لینک:

خوب با توجه به توضیحات داخل فایل اونطوری که من عمل کردم . الان مشکل دارم توی نصبش

mostafa98

کاربر عضو
Failed to connect to MySQL: (1045) Access denied for user 'fleepir'@'localhost' (using password: NO)Error:

سلام دوست من این ارور به خاطر اینه

گزینه چهارم رو پر نکردی نام کاربری و نام دیتابیس

شما فقط نام دیتابیس رو وارد کردی یوزر رو فراموش کردی

// The Installation URL$CONF['url'] = 'http://mostafa98.ir/1';​
کد:
// The MySQL credentials$CONF['host'] = 'localhost';$CONF['user'] = 'mostafa_php';$CONF['pass'] = 'iJ_nX_m,L8Kn';$CONF['name'] = 'mostafa_php';
138278370280221.png

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا