مشکل اسکریپت Mobile site builder

mrwebco

تازه وارد
سلام

من اسکریپت Mobile site builder  که برای ساخت اپلیکیشن موبایل هست رو نصب کردم

اما وقتی یه اپلیکیشن جدید میسازم و میخوام خروجی بگیرم به جای یه اپ بهم یه فایل html میده

اگه بخوام خروجی اون بصورت apk باشه, میتونید راهنماییم کنید

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام

این اسکریپتی که فرمودید از پرشین اسکریپت دانلود کردید؟ اگر بله، لینک صفحه دانلودش رو بذارید

mrwebco

تازه وارد
سلام

این اسکریپتی که فرمودید از پرشین اسکریپت دانلود کردید؟ اگر بله، لینک صفحه دانلودش رو بذارید
نه یه سایت دیگه

بفرمایید روی هاست خودم اپ

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شاید این اسکریپت ، فقط خروجی HTML میده و منظورش قالب های سازگار با موبایله نه خروجی apk!

mrwebco

تازه وارد
شاید این اسکریپت ، فقط خروجی HTML میده و منظورش قالب های سازگار با موبایله نه خروجی apk!
اره فک کنم همین طوره اما سایت های پازلی و اپتو که چنین خدماتی رو ارائه میدن از همین اسکریپت استفاده کردن

Qalekhani

قلعه‌خانی
اره فک کنم همین طوره اما سایت های پازلی و اپتو که چنین خدماتی رو ارائه میدن از همین اسکریپت استفاده کردن
شما مطمئنید همین اسکریپته؟ چون تا اونجا که میدونم اونا اسکریپت اختصاصی خودشون رو دارند.

mrwebco

تازه وارد
شما مطمئنید همین اسکریپته؟ چون تا اونجا که میدونم اونا اسکریپت اختصاصی خودشون رو دارند.
بله ,  توی نسخه جدید این اسکری‍‍‍‍پت قابلیت ساخت ساخت اپ هم فراهم شده .

تا اونجایی که میدونم اپتو داره از نسخه 2.5 استفاده میکنه که قدیمی هست

داخل یه انجمن دیگه گفتن باید api داشته باشی تا رابطه ای  به سرویسی ایجاد بشه تا وبسرویسی که با این اسکریپت راه اندازی کردم بتونه خروجی apk بده

Qalekhani

قلعه‌خانی
بله ,  توی نسخه جدید این اسکری‍‍‍‍پت قابلیت ساخت ساخت اپ هم فراهم شده .

تا اونجایی که میدونم اپتو داره از نسخه 2.5 استفاده میکنه که قدیمی هست

داخل یه انجمن دیگه گفتن باید api داشته باشی تا رابطه ای  به سرویسی ایجاد بشه تا وبسرویسی که با این اسکریپت راه اندازی کردم بتونه خروجی apk بده
خیر دوست عزیز

اشتباه به عرضتون رسوندند. اسکریپتی که شما دارید و نسخه اصلیش توی این آدرس قابل دسترسی هست:

کارش چیز دیگه است و البته دیگه عرضه هم نمیشه. همونطوری که توی تصویر پیش نمایشش هم بیان شده برای ساخت سایت هست نه اپلیکیشن موبایل.

بالا