مشکل اسکریپ

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rejina

تازه وارد
سلام من چند تا مشکل دارم در اسکريپي نصب کردم اسکريپش خيلي خوبه همه چيزش مرتب و عالي هست . فقط نميدونم چرا بعد از چند بار نصب به اين مشکل خورده اولش عالي بود همه چيزش خوب بود.کار مي کرد ولي الان 1. موقع ارسال پيام در بازي کد امنيتي رو نمايش نميده. 2. در هنگام ثبت نام موقعيت خودتونو اگر شمال شرقي يا موقعيت هاي ديگه انتخاب مي کني فقط جنوب شرقي ميندازه 3. کنترل پنل که براي رفع باگ ها و غيره براي هر کاربر گذاشته شده رو باز نميکنه صفحه سفيد مياد. ممنون ميشم راهنمايي کنيد چطوري مي تونم اين مشکلات رو برطرف کنم.:18:

HamedR

کاربر عضو
سلام من چند تا مشکل دارم در اسکريپي نصب کردم اسکريپش خيلي خوبه همه چيزش مرتب و عالي هست . فقط نميدونم چرا بعد از چند بار نصب به اين مشکل خورده اولش عالي بود همه چيزش خوب بود.کار مي کرد ولي الان 1. موقع ارسال پيام در بازي کد امنيتي رو نمايش نميده. 2. در هنگام ثبت نام موقعيت خودتونو اگر شمال شرقي يا موقعيت هاي ديگه انتخاب مي کني فقط جنوب شرقي ميندازه 3. کنترل پنل که براي رفع باگ ها و غيره براي هر کاربر گذاشته شده رو باز نميکنه صفحه سفيد مياد. ممنون ميشم راهنمايي کنيد چطوري مي تونم اين مشکلات رو برطرف کنم.:18:
اسم اسکریپت رو بگین تا بررسی کنیم.

درضمن گاهی وقتا پیش میاد که بون حذف دیتابیس قبلی اقدام به نصب مجدد اسکریپت روی همون دیتابیس کردین ، که باعث بروز مشکل میشه. (بررسی کنید)

موفق باشید :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rejina

تازه وارد
اسم اسکریپت رو بگین تا بررسی کنیم.درضمن گاهی وقتا پیش میاد که بون حذف دیتابیس قبلی اقدام به نصب مجدد اسکریپت روی همون دیتابیس کردین ، که باعث بروز مشکل میشه. (بررسی کنید)

موفق باشید :53:
من اسکریپ تراوین رو نصب کردم :

New_Full_Script_nobug

من هر بار که نصب می کردم دیتابیس رو حذف و دوباره یکی می ساختم بعد نصب می کردمش.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا