مشکل افزودن امکان جدید (اسکریپت نیازمندی ها)

4lireza

تازه وارد
سلام .

من اسکریپت نیازمندی های خودرو رو نصب کردم . اما 1مشکل دارم .

چطوری می تونم . به این اسکریپت 1بخش جدید اضافه کنم بنام (آگهی ویژه ) که بالاتر از آگهی های معمولی اضافه بشه .

ینی . آگهی های معمولی که ارسال میشه نمایش داده بشه .

راحت شدن:

و توی بخش آگهی ویژه بعد ارسال . به مدیر از یه طریقی اطلاع داده بشه . و مدیر بتونه یا فعال کنه برای اون کاربر . بخش آگهی ویژه ش رو .

کمی دشوار:

توی بخش آگهی ویژه قبل ارسال . از طریق درگاه پرداخت مبلغی رو واریز کنه کاربر . بعد به طور خودکار امکان ارسال آگهی ویژه رو داشته باشه .

دوستان لطفا راهنمایی کنید . وآموزش جامع ش رو بدین . که بتونم این تغییرات رو اضافه کنم .

بعد مشکل 2:

توی جستجو خودرو . مدل ماشین رو که زده . جلوش زیر گروه های برند ها رو هم زده اینطوری خیلی طویل میشه . ویکم جالب نیست .

نمیشه کاری کرد که ابتدا برند رو انتخاب کنه .سپس توی کادر بعدی . زیر گروه برند رو انتخاب کنه ؟

+2 ممنون

آدرس سایت :

در ضمن کپی رایت هم رعایت شده است . توی پنل کاربران

mahdiali35

کاربر عضو
باید برنامه نویسی انجام بشه ... وارد هستید ؟

اگر خیر باید بدید براتون توسعه بدند ...

شاد باشید ...

4lireza

تازه وارد
خوب روش ذوم که توش پرداخت آنلاین و .. داره شاید یکم کارو سخت کنه . اما . توی روش اول خیلی راحت .

فقط دوستان اگه زحمت بکشن . آموزش قرار بدن (دوستان برنامه نویس سایت)

من خودم به html وcss کاملا مسلطم +اینکه به جاوا اسکریپت هم کمی

بلاخره پرشین اسکریپت جایی برای یادگیری چه عیبی داره ما هم آشنا شیم یکم؟!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این سیستم فقط جنبه اموزشی داره دوست گرامی. پروژه دانشجویی بوده. برای گسترش باید خودتون اقدام کنید...

4lireza

تازه وارد
خوب آقا محمد یکم راهنمایی کنین . که برای گسترش باید چیکار کنیم؟

من یک قالب html برای این اسکریپت ساختم . اما نمی دونم چطوری باید جایگزین کنم .

اصلا آقا محمد (دیگه چنین اسکریپتی نیست توی وب)؟ که هم رایگان باشه و هم امکانات بالایی داشته باشه نسبت به اینا؟

Black_Sky

کاربر عضو
شما بايد توابع مربوط به اسكريپت خارج و با قالب كه خود سخته ايد جايگزين كنيد كه زياد كار سختي نيست

eliaszahiri

تازه وارد
با سلام خدمت دوستان گرامی

بنده مدیر سایت ایران فوروارد هستم

با تلاشهای فراوانی که گروه ایران فوروارد در زمینه تبلیغات و همچنین طراحی اسکریپت نیازمندی داشته ،من اسکریپت ایران فوروارد رو پیشنهاد میکنم.

نصب و راه اندازیشم با خودم

قیمتش تو فروشگاهم هست دمو هم گذاشتم طالب شدی به ایمیلم میل بزن.

یا تو فروشگام درخواست کن.

ادرس ایمیل و لینک سایت و فروشگاه رو هم میزارم ،دمو رو از تو فروشگاه نیگاه کن.

بالا