مشکل بالا نیامدن وب سایت

mr12875

تازه وارد
27/7/18
31
2
8
سلام روز خوش 

من سه تا وب سایت روی یه هاست اشتراکی طراحی کردم و تو مراحل اولیه هستش منظورم اینه که بازدید کننده نداره تقریبا دو هفته میشه که خطای cpu usage رو دارم و هاستینگ میگه مشکل از هاست نیست کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ (CPU مصرفش بالای 99 نشون میده که اصلا به نظرم منطقی نیست!!!)

چطور این مشکل رو رفع کنم؟

 

Mesmaili

کاربر عضو
25/4/08
511
55
28
28
بوخوم
سلام.

باید افزونه و قالب هایی که استفاده کردید رو بررسی کنید.

اول اینکه ببینید افزونه یا قالب نال شده دارید؟ و از سالم بودن اونها مطمئن بشید

سعی کنید  از مخزن وردپرس و یا پرشین اسکریپت دانلود کنید که خیالتون راحت باشه.

 
  • Like
Reactions: Mohammad

mr12875

تازه وارد
27/7/18
31
2
8
سلام.

باید افزونه و قالب هایی که استفاده کردید رو بررسی کنید.

اول اینکه ببینید افزونه یا قالب نال شده دارید؟ و از سالم بودن اونها مطمئن بشید

سعی کنید  از مخزن وردپرس و یا پرشین اسکریپت دانلود کنید که خیالتون راحت باشه.
قالب نال شده نیست با بررسی های خودم و کمک هاستینگ به اینجا رسیدم که یکی از سایت ها که قالبش وودمارت هستش و با افزونه کش WP ROCKET مدیریت میشه مشکل داره هاستینگ میگه مشکل از کوئری های کند هستش .

افزونه ای برای بررسی این موضوع وجود داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

 

Mesmaili

کاربر عضو
25/4/08
511
55
28
28
بوخوم
مطمئن نیستم اما این افزونه رو چک کنید :



همچنین تنظیمات wp rocket رو بررسی کنید توی زمانبندی هاو...

مطمئنا افراد زیادی از وودمارت و افزونه کش استفاده میکنند و فکر نمیکنم این مشکل خیلی فراگیر باشه.

البته با گرون شده هاست ها، شرکت ها 1 سری محدودیت هایی اعمال کردن که گاها به همین علت هست و خم به ابرو هم نمیارن البته.

شما 1 بار قالب وودمارت رو هم میتونید عوض کنید و تست کنید.

حالا بذارید دوستان دیگه هم نظراتشون رو بگن

 
  • Like
Reactions: Mohammad

mr12875

تازه وارد
27/7/18
31
2
8
دوستان کسی هست نظری داشته باشه؟
 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,155
439
83
39
استان تهران
با سلام دوست عزیز
از کدام نسخه قالب وودمارت استفاده می کنید؟
نسخه php سرور برای سایت چیه ؟
و اینکه قالب شما بسیاری سعی می کنه لایسنسش رو تایید بگیره ؟
و یک نکته که ما هم در سرور خودمون باهاش مواجه هستیم همین بخش ایجاد تیبل ها توسط قالب هاست ؟ و تقریبا خروجی این خطا هم یکسان هست . آیا شما با خطای 500 هم مواجه می شوید؟
شما وقتی یک سرور لایت اسپید رو دارید مصرف می کنید اولویت با کش لایت اسپید و افزونه کش لایت اسپیده تا وردپرس راکت . چون راکت اخیرا خطاهای داخلی زیاد داره بروزرسانی های سنگینش هم برای همین است . بهتره لاگ رو از سرور با حذف پشتیبانی حذف وردپرس راکت رو هم هم غیر فعال و تنظیماتش رو هم خالی کنید . سپس تست بگیرید . تست با افزونه کش لایت اسپید را هم فراموش نکنید جایگزین خوبی است.
موفق باشید
 
  • Like
Reactions: mr12875

mr12875

تازه وارد
27/7/18
31
2
8
سلام
نسخه 7.2
من تا الان خطای 500 رو نداشتم اما خوب cpu به شدت درگیر میشه
برای قالب woodmart من بهترین افزونه کشی که تست کردم براش wprocket بوده
ممنون از راهنمایی حتما بررسی میکنم
 
  • Like
Reactions: جاویدان

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,155
439
83
39
استان تهران
با سلام دوست عزیز
یه نکته که یادم اومد بگم اینه که اگر این خطا رو روی Resource Usage Overview مشاهده می کنید بهتره به سرور بگوید براتون مسدود کنند خودش مصرف بالایی داره
اینکه شما درگیری در سرور مشاهده می کنی می تونه چند علت دیگه هم داشته باشه اول حضور شما در پنل سرویس بدون هیچ رفرشی از سوی شما این یک پردازش غیر منطقی سرور هست به شما مرتبط نیست .
اگر در بخش Statistics دائما بالا بودن cpu رو با رفرش شاهد بودید باید سریعا این بخش رو چک کنید که بالاش قرار داره Server Information که در قسمت Server Load اگر شما واقعا پردازش بالا داشته باشید این قسمت باید دائما با رفرش از سوی شما تغییر کنه و بالا بره و حتما درگیری رم رو هم باید در هر دو بخش شاهد باشید.
شما گفتید قالب نال نیست ولی متاسفانه شرکت واسط فروش تمفارست دامنه و آی پی های ایران را فیلتر و مسدود کرده !! این خودش می تونه به علت اتصال به سرور لایسنس باشه که خطای پردازشی هم ایجاد کنه بخصوص برای چک کردن بروزرسانی ها و دریافت اون.
این موارد رو هم در بخش php سرور بررسی کنید که با قالب شما تنظیم شده باشه گزینه اول رو تا 256 هم بالا ببرید بد نیست البته اول با همین رقم مورد نظر امتحان کنید.
  1. memory_limit 128M
  2. post_max_size 64M
  3. upload_max_filesize 64M
این موارد در ظاهر اصلا توسط خیلی ها دیده نمی شود ولی بسیار در پردازش مهم هستند و باعث یک نواختی پردازش می شوند.
موفق باشید
 
درود افزونه زیر رو نصب کن


و ببین پوسته وردپرست مشکلی نداره
اگه خطای 503 میده سایتت مشکل از پلاگین های سایت هستش(افزونه ها رو یکی یکی غیر فعال و امتحان کن)
موفق باشید
 
  • Like
Reactions: mr12875

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,155
439
83
39
استان تهران
با سلام دوست عزیز
بنده نیز با این افزونه موافقم این افزونه تست کاملی می گیره البته خودش گفته شاید برخی مواقع اشتباهات جزیی خود برنامه داشته باشه یا تداخل همین افزونه ولی کلیت سرور رو براتون تست می گیره و افزونه و قالب رو و چون خود تیم وردپرس نوشته امنیت بالایی داره
موفق باشید